Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 02:52 | London, Apr 25 00:52 | New York, Apr 24 20:52
Shanghai, Apr 25 08:52 | Tokyo, Apr 25 09:52 | Sydney, Apr 25 11:52

МНС визначив об’єкти будівництва на Волині на 2011 р.

МНС визначив об’єкти будівництва на Волині на 2011 р.




9 лютого 2011 в 10:50 - Ілона Чіркова


МНС визначив об’єкти будівництва на Волині на 2011 р.

На спільній нараді керівництва Волинської обласної державної адміністрації та Головного управління МНС України у Волинській області було прийнято рішення про забезпечення фінансування і введення в експлуатацію в 2011 році об’єктів.



Будівництво цих об‘єктів було розпочато в 2008-2010 роках.

Як повідомляє прес-центр управління МНС у Волинській області, нарада пройшла в рамках візиту в область голови МНС Віктора Балоги.

Головним питанням наради стало зміцнення берега Західного Бугу на території Любомльського району, оскільки річка, по якій проходить кордон між Україною і Польщею, під час весняного паводку щорічно змінює напрямок русла і "захоплює" все нові і нові площі, підмиваючи український берег.

Внаслідок цього українська територія щорічно скорочується на десятки квадратних кілометрів.

Серед інших робіт, що не терплять зволікання - захист від підтоплення села Бучин Любомльського району весняними паводковими водами річок Прип‘яті і Стоходу, розчищення русла Західного Бугу від повалених дерев та реконструкція гідротехнічної споруди на річці Неретва цього ж району.

До пріоритетів віднесено будівництво захисних дамб у смт Любешів та села Люб‘язь Любешівського району. В. Балога також пообіцяв виділити кошти на фінансування укріплення від підтоплення пам‘ятки національного значення - Георгіївську церкву в селі Кутрів Горохівського району.

Фінансування будівництва об‘єктів планується здійснювати з державного бюджету України.

МНС визначив об’єкти будівництва на Волині на 2011 р.


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті