Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 00:56 | London, Apr 19 22:56 | New York, Apr 19 18:56
Shanghai, Apr 20 06:56 | Tokyo, Apr 20 07:56 | Sydney, Apr 20 09:56

Київміськбуд" очолив рейтинг стійкості українських будівельних компаній

Київміськбуд" очолив рейтинг стійкості українських будівельних компаній
Рейтинг: 0
Голосів: 0




14 вересня 2010 в 15:15 - Роман Зайцев


Київміськбуд" очолив рейтинг стійкості українських будівельних компаній

Акціонерне товариство "Холдингова компанія "Київміськбуд" очолило рейтинг стійкості українських будівельних компаній, складений рейтинговим агентством "Експерт-Рейтинг". Про це повідомив сьогодні на прес-конференції директор РА "Експерт-Рейтинг" Володимир Духненко.  



За його словами, рейтинг стійкості будівельних компаній від РА "Експерт-Рейтинг" охоплює 50 компаній, виручка яких у 2009 році становила близько 10 млрд. грн. На ці компанії, за оцінками агентства, припадає близько 50% ринку житлового будівництва.

Найстійкішою будівельною компанією України з числа тих, що спеціалізуються на житловому будівництві, за підсумками рейтингу визнано АТ ХК "Київміськбуд".

Головний фінансовий аналітик РА "Експерт-Рейтинг" Віталій Шапран зазначив, що головними критеріями визначення стійкості будівельних компаній були виручка і кількість збудованих об`єктів.

За його словами, "Київміськбуд" встиг консолідувати бізнес і показує високий рівень транспарентності, зокрема, фінансова звітність холдингу розкривається на регулярній основі в національній системі розкриття інформації.

В агентстві вважають, що нещодавня зміна акціонерів компанії і процесуальні дії судових властей і правоохоронних органів стосовно осіб, що сприяли приватизації КМБ, не вплинуть на стабільність роботи компанії.

У свою чергу, президент АТ ХК "Київміськбуд" Василь МОЖАР запевнив інвесторів будівництва об`єктів компанії, що "Київміськбуд" не тільки працює в нормальному режимі, але й має амбітні плани розвитку в майбутньому. "Ми виконаємо всі зобов`язання перед нашими інвесторами, а також перед державою з реконструкції НСК "Олімпійський" й інших соціальних програм. І сподіваємося вже найближчим часом істотно збільшити портфель проектів будівництва доступного житла", – сказав він.

В.Духненко повідомив, що до першої п`ятірки найстійкіших будівельних компаній України також увійшли компанії "Інтергал-буд" (Львів), "Житло-Інвест" (Київ), "Стікон" (Одеса), "Т.М.М." (Київ).

Агентство характеризує названі компанії як такі, які спроможні виконувати свої зобов`язання перед інвесторами. При цьому слід брати до уваги, що рейтингова оцінка не гарантує термінів виконання робіт або їх якості. Основними чинниками під час оцінювання були показники фінансової звітності компаній, масштаб їх роботи, кількість зданих об`єктів і наявність державної підтримки. Окрім названих компаній, ще дев`ять були визнані агентством операторами ринку з найвищим рівнем стійкості.

У рейтингу агентства взяли участь 50 будівельних компаній з 11 міст, які за 2009 рік одержали виручку в розмірі близько 10 млрд. грн. За 2009 рік виручка компаній, що взяли участь у рейтингу, скоротилася на 8,4%.

50 будівельних компаній були відібрані з 200, які повідомили Держкомстат України про свою будівельну спеціалізацію. Агентство відзначає низький рівень розкриття інформації компаніями будівельної галузі і часті випадки рекламної активності при нульовій виручці.

Київміськбуд" очолив рейтинг стійкості українських будівельних компаній


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Fitch знизило рейтинги Греції Fitch знизило рейтинги Греції Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Moody’s знизить рейтинг японським банкам, якщо вони спишуть борги АЕС Moody’s знизить рейтинг японським банкам, якщо вони спишуть борги АЕС "Фукусіма-1" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті