Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 22:33 | London, Apr 23 20:33 | New York, Apr 23 16:33
Shanghai, Apr 24 04:33 | Tokyo, Apr 24 05:33 | Sydney, Apr 24 07:33

Колесніков протягом 5 років закатає Україну в автобани

Колесніков протягом 5 років закатає Україну в автобани




19 січня 2011 в 11:23 - Роман Зайцев


Колесніков протягом 5 років закатає Україну в автобани

Віце-прем'єр міністр-міністр інфраструктури Борис Колесніков заявив, що протягом 5 років в Україні планують побудувати нові швидкісні автомагістралі.



Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив віце-прем'єру зробити інфраструктуру Україну європейською "за лічені роки", передає "Дзеркало тижня".

"За лічені роки наші автошляхи, розв'язки, залізні дороги, вокзали, аеропорти мають набути цілком європейського вигляду і бути, безумовно, європейської якості. На цьому завданні повинен зосередитися віце-прем'єр-міністр-міністр інфраструктури Борис Колесніков", - заявив Азаров.

Колесніков зазначив, що вже визначено основні напрямки, на яких протягом 5 років з'являться автобани.

"Буде побудована трансукраїнська магістраль від Краковця до Успенки і нова Трансдніпровська магістраль на правому березі Дніпра за маршрутом Київ-Канів-Черкаси-Дніпродзержинськ-Дніпропетровськ-Донецьк-Успенка-Ростов-на-Дону". Окрім того, буде закінчено інший важливий об'єкт - трасу Москва-Сімферополь, яка буде повністю швидкісною", - розповів Борис Колесніков.

Будівництво автобанів планується провести за рахунок акцизів на паливо, які дозволять за державні кошти розвивати дорожнє господарство.

За попередньою оцінкою вартість одного кілометра дороги може становити від 1 до 6 млн. доларів.

"Вартість залежить від умов будівництва і тих можливостей, які будуть закладатися у дорожнє полотно. Потрібно розуміти, що чим менше грошей ми витратимо на дорогу, тим неякіснушою вона вийде", - підкреслив Віце-прем'єр-міністр.

Колесніков протягом 5 років закатає Україну в автобани


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті