Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 04:00 | London, Apr 20 02:00 | New York, Apr 19 22:00
Shanghai, Apr 20 10:00 | Tokyo, Apr 20 11:00 | Sydney, Apr 20 13:00

Кабмін пообіцяв розширити перелік підстав для відстрочення сплати за держкредитами



28 квітня 2011 в 12:20 - Роман Зайцев


Кабмін пообіцяв розширити перелік підстав для відстрочення сплати за держкредитами

Кабінет міністрів розширив перелік підстав для відстрочення сплати за довгостроковими державними кредитами для молодих сімей та одиноких молодих громадян на будівництво (реконструкцію) і придбання житла.



Про це заявив віце-прем‘єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

За його словами, буде зменшене кредитне навантаження на молоді сім‘ї, які інвестували свої кошти в проблемні житлові об‘єкти.

"При народженні дитини, одруженні, смерті одного з членів сім‘ї позичальника, а також порушенні терміну прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об‘єкта більш ніж на шість місяців визначити у кредитному договорі з позичальником пільговий період для сплати основної суми боргу, крім відсотків за користування кредитом, строком до одного року або до прийняття в експлуатацію такого об‘єкта", - пояснив Тихонов.

Віце-прем‘єр поінформував, що внести такі зміни спонукав аналіз об‘єктів житлового призначення, які будуються в рамках реалізації Державної програми забезпечення молоді житлом.

За його словами, виявлена значна кількість не розпочатих будівництвом об‘єктів та об‘єктів, обсяги виконаних робіт на яких не відповідають сумам інвестованих коштів на будівництво.

"Встановлено, що загальна кількість позичальників - молодих сімей, які отримали пільгові державні кредити і які інвестували свої кошти в проблемні житлові об‘єкти, складає 668 молодих сімей. Перспектива отримання житла для цих сімей нині є невизначеною. Матеріали про такі об‘єкти ми передали правоохоронним органам", - зазначив чиновник.

Кабмін пообіцяв розширити перелік підстав для відстрочення сплати за держкредитами


Новини Статті Аналітика
Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Розвиток іпотечного страхування  в Україні Розвиток іпотечного страхування в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін планує виділити 10 мільярдів на іпотеку в 2012 році Кабмін планує виділити 10 мільярдів на іпотеку в 2012 році Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
На ринку іпотечного кредитування збільшилось число гравців На ринку іпотечного кредитування збільшилось число гравців Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін виділить понад 700 мільйонів на дороги Кабмін виділить понад 700 мільйонів на дороги Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Мінрегіонбуд створює нормативну базу адмінтерреформи Мінрегіонбуд створює нормативну базу адмінтерреформи У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті