Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:20 | London, Apr 26 00:20 | New York, Apr 25 20:20
Shanghai, Apr 26 08:20 | Tokyo, Apr 26 09:20 | Sydney, Apr 26 11:20

Девелопер KDD Group оцінює вартість реалізації проекту Sky Towers в $512,2 млн.



11 лютого 2011 в 17:15 - Ілона Чіркова


Девелопер KDD Group оцінює вартість реалізації проекту Sky Towers в $512,2 млн.

Девелоперська компанія з активами в Україні KDD Group NV (Нідерланди) оцінює загальні витрати на реалізацію в Києві проекту будівництва офісно-готельного центру Sky Towers по вул. Шолуденко в $512,2 млн.



Загальні витрати оцінені з урахуванням ПДВ, купівлі землі, проектних і будівельних робіт, адміністративних і маркетингових витрати, з яких на сьогодні вже витрачено близько $100 млн.

Як йдеться в повідомленні KDD Group на Лондонській фондовій біржі в п‘ятницю, зокрема, вартість будівництва об‘єкта оцінюється в $454,8 млн. з урахуванням ПДВ.

Згідно з повідомленням, оновлена вартість реалізації проекту пов‘язана з підписанням підрозділом групи додугоди з генпідрядником проекту - компанією "Київ Житло-Інвест" (Київ).

Центр буде будуватися в чотири черги, зокрема, перша (250 номерів готельної складової проекту) буде завершена в травні 2012 року до Євро-2012, тоді як остання черга буде завершена в середині 2013 року.

Крім того, компанія повідомляє, що прийняла рішення змінити компанію, що виконує основний будівельний об‘єм по об‘єкту і підписала договір про наміри з турецькою ANT YAPI.

Раніше ці роботи були закріплені за компанією "Основа-Солсіф".

Турецька ANT YAPI створена в 1991 році. Компанія працює на будівельних ринках Туреччини, Росії та Україні.

KDD Group NV, холдингова компанія однієї з великих в Україні груп у сфері девелопменту та інвестицій у нерухомість "Київ-Донбас", влітку 2010 року підписала договір з компанією Swissоtel Hotels & Resorts на управління п‘ятизірковим готелем Swissotel Kyiv на 513 номерів у складі центру Sky Towers у Києві.

Девелопер KDD Group оцінює вартість реалізації проекту Sky Towers в $512,2 млн.


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Газпром" оцінює будівництво газогону "Пiвденний потiк" в 15,5 мільярдів євро Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті