Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 00:57 | London, Apr 24 22:57 | New York, Apr 24 18:57
Shanghai, Apr 25 06:57 | Tokyo, Apr 25 07:57 | Sydney, Apr 25 09:57

4 металургійні компанії побудують заводи в Єгипті



31 грудня 2010 в 11:12 - Христина


4 металургійні компанії побудують заводи в Єгипті

Чотири єгипетські металургійні компанії виграли ліцензії на будівництво нових металургійних підприємств в країні. Про це повідомляє Reuters.



Цими концернами стали: Port Said National Company for Steel, IIC for Steel Plants Management, Al-Marakbi і Al-Wataniya.

Раніше повідомлялося, що в Єгипті планується побудувати 12 нових металургійних заводів. Таким чином, країна зможе зустріти зростаючий попит на метал до 2017 року.

Попит на сталь до 2017 року, за оцінками Egyptian Industrial Development Authority, досягне 5 млн. тонн у випадку, якщо темпи зростання будуть збільшуватися на 7%. Однак попит зросте до 6 млн. тонн, якщо темпи зростання складуть 8%.

Одним з найбільших виробників арматури в Єгипті вважається компанія Ezz Steel. Прибуток цієї корпорації за підсумками перших 6 місяців поточного року в порівнянні з аналогічним періодом 2009 зменшилася на 90% і склала 101 млн. єгипетських фунтів (18,25 млн. доларів).

Чистий прибуток єгипетського холдингу за I квартал поточного року становив 6 млн. єгипетських фунтів (11,8 млн. доларів), а інші продажі - 3,4 млрд. єгипетських фунтів.
 

4 металургійні компанії побудують заводи в Єгипті


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Київвгаз" у 2010 р. отримав майже 40 мільйонів чистого прибутку Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті