Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 11:04 | London, Apr 23 09:04 | New York, Apr 23 05:04
Shanghai, Apr 23 17:04 | Tokyo, Apr 23 18:04 | Sydney, Apr 23 20:04

"Укравтодор" витратить кредит Світового банку на реконструкцію автодороги

"Укравтодор" витратить кредит Світового банку на реконструкцію автодороги




1 квітня 2011 в 09:00 - Роман Зайцев


"Укравтодор" витратить кредит Світового банку на реконструкцію автодороги

Державна служба автомобільних доріг України розраховує залучити кредит Світового банку на суму 450 мільйонів доларів для реконструкції автодороги Київ-Харків-Довжанський на ділянці від Лубен до Полтави.



"Укравтодор" в даний час веде переговори зі Світовим банком про залучення кредитних коштів на продовження першого з банком проекту "Поліпшення автомобільних доріг і безпеки руху", повідомляє "Інтерфакс".

Сума, яка обговорюється, за попередніми розрахунками, становить 450 млн. доларів.

З огляду на те, що основним критерієм для отримання згоди банку на продовження проекту є результативність першого проекту, а вибірка коштів за першим проектом є найвищою в порівнянні з іншими проектами, є всі підстави стверджувати про підтримку банком цієї пропозиції, вважають в компанії.

"З боку України доцільність підготовки проекту вже підтверджена. Залучити кредитні кошти передбачається в наступному році. При цьому підготовка самого проекту вже почалася ", - повідомили у прес-службі "Укравтодору".

Як повідомлялося, Світовий банк та "Укравтодор" 21 квітня 2009 року підписали угоду про надання Держслужбі автодоріг кредиту на суму 400 мільйонів доларів для реконструкції ділянки дороги Київ-Харків-Довжанський від Борисполя до Лубен. Проект реалізується.

Верховна Рада 16 липня 2009 року прийняла закон "Про ратифікацію Угоди про запозичення між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР, Світовим банком)". У серпні закон підписав президент.

Раніше "Укравтодор" розраховував залучити 600 мільйонів доларів на реконструкцію дороги Лубни-Полтава.

"Укравтодор" витратить кредит Світового банку на реконструкцію автодороги


Новини Статті Аналітика
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Банки все більше кредитують населення Банки все більше кредитують населення Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті