Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 13:00 | London, Apr 20 11:00 | New York, Apr 20 07:00
Shanghai, Apr 20 19:00 | Tokyo, Apr 20 20:00 | Sydney, Apr 20 22:00

Відбудеться майстер-клас М. Матовникова "Побудова успішних відносин з інвесторами: беремо уроки з кризи"



3 червня 2011 в 15:47 - Ілона Чіркова


Відбудеться майстер-клас М. Матовникова "Побудова успішних відносин з інвесторами: беремо уроки з кризи"

Практичні засоби залучення фінансування бізнесу в пост-кризовий період, технології побудови зв’язків з інвесторами, інструменти підвищення ефективності роботи підприємств – ці і інші актуальні питання є предметом майстер-класу директора з корпоративного розвитку міжнародної інформаційної групи "Інтерфакс" Михайла Матовникова "Побудова успішних відносин з інвесторами: беремо уроки з кризи", що проводиться вперше в Україні.



Майстер-клас призначений для генеральних і фінансових директорів, а також керівників і фахівців, що відповідають за корпоративні комунікації, зокрема з інвестиційним співтовариством.

 
докладніше
 
Дата: 10 червня 2011 року
Місце: Готель «Русь», зал «Лазурний» (м. Київ, вул. Госпітальна, 4)
Час: 15:00 – 17:00
Організатор: Investor Relations Agency
Емісія та підтримка цінних паперів на публічному ринку вимагає від емітента виконання ряду нормативних вимог, а також врахування кон‘юнктури ринків капіталу. Ви прийшли до розуміння, що повинен бути кращий спосіб пошуку інвесторів, ніж той, який використовувався в компанії до цих пір. Так з чого ж почати?
Станьте учасником майстер-класу, який вперше в Україні проводить Михайло Матовников - директор з корпоративного розвитку міжнародної інформаційної групи «Інтерфакс», генеральний директор «Інтерфакс-ЦЕА», виконавчий директор компанії «Інтерфакс Бізнес Сервіс».
 
Під час майстер-класу буде розглянуто наступні питання:
• Чому розкриття інформації - не теж саме, що "хороший IR".
• Чому менеджмент часто не бачить сенсу в Investor Relations? Чи дійсно він не має рації?
• Основи адресної роботи з інвесторами: Таргетінг, Ідентифікація, Опитування інвесторів,
            
Аналіз фондового ринку.
• Стратегія відносних переваг: де взяти інвестиційну ідею, коли її немає.
• Формуємо IR-стратегию, яка працюватиме.
• Case-study: Казахстанські банки в період кризи (2007-2008).
• Case-study: Ідеальний об‘єкт для ворожого M&A.
• Як не тільки добре працювати з інвесторами, але й зробити так, щоб це все оцінили.
 
Вартість участі складає:
- при оплаті до 09.06.2011 р. - 1700 грн.
 
Заявки на участь приймаються на сайті http://www.ua-ir.com.ua/news/50 до «09» червня 2011 р.
 
Кількість місць обмежена!
 
З усіх питань просимо звертатися до керуючого партнера InvestorRelationsAgency Олександра Никішева:
+38 (044) 383 21 83   +38 (050) 392 05 97   an@ir-ua.com
 
Довідка:
 
Михайло Матовников - директор із корпоративного розвитку міжнародної інформаційної групи «Інтерфакс», генеральний директор «Інтерфакс-ЦЕА», виконавчий директор компанії «Інтерфакс Бізнес Сервіс».
Михайло Матовников понад 12 років працює на російському фінансовому ринку. Один із провідних фахівців у РФ у сфері відносин з інвесторами і один з найвідоміших фінансових аналітиків у Росії.
 
Член Консультативної ради при Голові Центрального Банку РФ, член Біржової ради ЗАТ «ФБ ММВБ», член Ради Директорів НП «ОССИ» ("ОФЗІ", "Об‘єднання фахівців із зв‘язків з інвесторами"), член експертної ради Агентства зі страхування вкладів, член експертної ради при Раді Федерації РФ, член експертної ради Російського союзу промисловців і підприємців (РСПП).
 
Проводить курс Investor Relations програми підготовки сертифікованих фахівців зі зв‘язків з інвесторами Investor Relations Society (Великобританія) в Росії. Читає лекції в ДУ "Вища школа економіки". Член експертної/редакційної ради журналів "Гроші та кредит", "Ризик-менеджмент", "Банківська справа", "Фінансова аналітика: проблеми та рішення".
 
У 2009 році завершив навчання за програмою для керівників General Management Program (GMP) у Harvard Business School. Закінчив Санкт-Петербурзький державний університет Економіки і Фінансів, аспірантуру Центрального економіко-математичного інституту РАН (н.к. академік Д. С. Львів), кандидат економічних наук. Вільно володіє англійською мовою (GMAT 730), а також німецькою мовою і хінді.
 

Автор та співавтор 6 книг і понад 300 статей, опублікованих у російських і іноземних економічних журналах.

Відбудеться майстер-клас М. Матовникова "Побудова успішних відносин з інвесторами: беремо уроки з кризи"


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Заробіток на аукціонах Заробіток на аукціонах Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket
Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті