Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 23:46 | London, Apr 19 21:46 | New York, Apr 19 17:46
Shanghai, Apr 20 05:46 | Tokyo, Apr 20 06:46 | Sydney, Apr 20 08:46

На Львівщині перекинулася фура з токсичним мононітрохлорбензолом, водій загинув

На Львівщині перекинулася фура з токсичним мононітрохлорбензолом, водій загинув




14 жовтня 2011 в 13:40 - Христина


На Львівщині перекинулася фура з токсичним мононітрохлорбензолом, водій загинув

Як повідомляє Уніан, на міжнародній трасі Київ-Чоп у селі Дідилів Кам‘янка-Бузького району Львівської області перекинулася фура, яка перевозила високотоксичну речовину.



Депутат Львівської обласної ради, голова комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Ірина СЕХ повідомила, що аварія сталася близько 21.00 13 жовтня.

«Вантажівка майже в‘їхала в житловий будинок, збила електроопору і перекинулася. Внаслідок цього із фури висипалася токсична речовина, за даними фахівців – високотоксичний мононітрохлорбензол, який належить до першого класу небезпеки. Водій вантажівки загинув на місці пригоди», - сказала І.СЕХ.

За словами депутата, «на Львівщині сталася аварія, яку можна порівняти за наслідками з аварією в Ожидові».

«Фура перевозила високотоксичні речовини з порушеннями, без дотримання необхідних вимог при перевезенні небезпечних вантажів. Наслідки аварії можуть становити небезпеку для населення. За першими ознаками ми можемо говорити щонайменше про евакуацію людей», - наголосила І.СЕХ.

Вона також зауважила, що начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області Мирослав ХОМ’ЯК повідомив їй про те, що «на місце події виїхали працівники МНС і комісія з міністерства».

Начальник прес-центру ГУ МНС у Львівській області Павло ВАСИЛЕНКО підтвердив, що у селі Дідилів вантажний автомобіль потрапив в аварію, однак, за його словами, «витоку рідини немає. Відчувається різкий запах. На місці події працюють фахівці МНС».

 

На Львівщині перекинулася фура з токсичним мононітрохлорбензолом, водій загинув


Новини Статті Аналітика
Німці відкривають фабрику на Львівщині Німці відкривають фабрику на Львівщині Інноваційна інфраструктура Львівської області Інноваційна інфраструктура Львівської області Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Японія не збирається відмовлятися від атомної енергетики Японія не збирається відмовлятися від атомної енергетики 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Промвиробництво в Японії в березні знизилося до рекордно низького рівня Промвиробництво в Японії в березні знизилося до рекордно низького рівня Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Спеціальні економічні зони Львівщини все менше цікавлять інвесторів Спеціальні економічні зони Львівщини все менше цікавлять інвесторів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Аналітики прогнозують загрозу машинобудуванню і хай-теку в світі Аналітики прогнозують загрозу машинобудуванню і хай-теку в світі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті