Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 17:10 | London, Apr 24 15:10 | New York, Apr 24 11:10
Shanghai, Apr 24 23:10 | Tokyo, Apr 25 00:10 | Sydney, Apr 25 02:10

Звіт Банку Японії Танкан за вересень виявився позитивним

Звіт Банку Японії Танкан за вересень виявився позитивним
Рейтинг: 0
Голосів: 0




29 вересня 2010 в 10:33 - Оксана Кадай-Гриців


Звіт Банку Японії Танкан за вересень виявився позитивним

 Настрої серед великих виробничих компаній Японії поліпшувалися шостий квартал поспіль, причому більш швидкими темпами, ніж очікувалося.    



 Основний індекс - індекс настроїв великих виробничих компаній - виріс у вересні до 8 проти 1 у червні.
Згідно із серединним прогнозом економістів, опитаних Dow Jones Newswires, індекс настроїв великих виробничих компаній повинен був вирости до 6.
Індекс відображає відсоток компаній, що заявили, що умови для ведення бізнесу є сприятливими, за вирахуванням відсотка компаній, що заявили про те, що умови несприятливі.
Індекс настроїв великих невиробничих компаній у вересні також виріс і склав 2 проти -5 в червні.Що стосується майбутніх перспектив, то компанії очікують різкого погіршення умов в наступному кварталі. Очікується, що індекс настроїв великих виробничих компаній, опуститься до -1 в грудні, а індекс настроїв великих невиробничих компаній становитиме -2.Центральний банк Японії уважно вивчає звіт Танкан при визначенні курсу грошово-кредитної політики.
У понеділок керівник Банку Японії Масаакі Сіракава пообіцяв вжити "відповідні політичні кроки", якщо зростаюча єна буде сильно підривати економіку Японії. За його словами, високий курс єни може "значно погіршити настрою ділових кіл".
Банк Японії, який перебуває під потужним тиском з боку уряду і ринку, що спонукають його робити більше для обмеження негативних наслідків зростання ієни, на своєму надзвичайному засіданні 30 серпня розширив спеціальну програму кредитування.
Банк вирішив надати фінансовим інститутам кредити в обсязі 10 трлн єн на шість місяців під ставку в 0,1% на додаток до тримісячних кредитах загальним обсягом в 20 трлн єн, які пропонувалися в останні місяці. Банк Японії зберігає ключову процентну ставку на рівні 0,1% з грудня 2008 року.
Правління центрального банку проведе засідання, присвячене грошово-кредитній політиці, 4-5 жовтня. Крім того, 28 жовтня воно планує оприлюднити свій піврічний прогноз щодо перспектив економіки та інфляції.
Великі компанії виробничої та невиробничої сфери планують збільшити капіталовкладення в цілому на 2,4% у фінансовому році, який стартував у квітні. Це нижче прогнозів економістів, згідно з якими капіталовкладення повинні були вирости на 4,0%, і прогнозу тримісячної давності, згідно з яким вони повинні вирости на 4,4%.

 

Звіт Банку Японії Танкан за вересень виявився позитивним


Новини Статті Аналітика
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Індекс обсягу сільськогосподарського виробництва України за 4 місяці виріс на 4% Індекс обсягу сільськогосподарського виробництва України за 4 місяці виріс на 4% Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
Євро дешевшає на прогнозах сильних даних із США Євро дешевшає на прогнозах сильних даних із США Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Євро дешевшає в очікуванні розміщення держоблігацій Греції Євро дешевшає в очікуванні розміщення держоблігацій Греції Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Американський банк Wachovia легалізував $ 378 мільярдів наркобаронів Американський банк Wachovia легалізував $ 378 мільярдів наркобаронів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті