Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 20:06 | London, Apr 19 18:06 | New York, Apr 19 14:06
Shanghai, Apr 20 02:06 | Tokyo, Apr 20 03:06 | Sydney, Apr 20 05:06

Збанкрутілий Lehman Brothers зібрав для кредиторів 60 мільярдів доларів

Збанкрутілий Lehman Brothers зібрав для кредиторів 60 мільярдів доларів




24 вересня 2010 в 11:40 - Христина


Збанкрутілий Lehman Brothers зібрав для кредиторів 60 мільярдів доларів

Збанкрутілий у вересні 2008 року американський інвестбанк Lehman Brothers зумів зібрати близько 60 мільярдів доларів для виплат своїм кредиторам. Про це пише The Financial Times. Рішення про розподіл накопичилися коштів буде ухвалено не раніше початку наступного року.  



Як заявив Брайан Марсал, партнер у фірмі Alvarez & Marsal, що займається реструктуризацією Lehman Brothers, спочатку кредитори хотіли отримати з банку 1,162 трильйона доларів, проте в результаті тривалих переговорів і переоцінок вдалося знизити суму в кілька разів - до 250-300 мільярдів доларів.

Alvarez & Marsal планує за рахунок продажу різних активів акумулювати ще трохи менше 60 мільярдів доларів. За останні півроку виручка від розпродажу склала всього 2,2 мільярда.

При цьому розмір виручки може збільшитися на кілька десятків мільярдів через позови до інших банків, зокрема, Barclays, JP Morgan Chase і Bank of America. У березні 2010 року вже повідомлялося, що дії JP Morgan Chase, а також Citigroup, могли стати причиною банкрутства Lehman Brothers.

Відповідно до запропонованого плану кредиторам, незастраховані кредитори отримають лише невелику частину своїх коштів - не більше 20 центів на кожен долар наданих позик.

Інвестбанк Lehman Brothers, який володів активами майже на 600 мільярдів доларів, оголосив про банкрутство 15 вересня 2008 року. Це подія послужила поштовхом до загострення загальносвітової фінансової кризи, яка стала наймасштабнішою з 1930-х років.

 

Збанкрутілий Lehman Brothers зібрав для кредиторів 60 мільярдів доларів


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест" Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Виручка Thomson Reuters у І кварталі виросла на 5% Виручка Thomson Reuters у І кварталі виросла на 5% Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті