Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 05:53 | London, Mar 19 03:53 | New York, Mar 18 23:53
Shanghai, Mar 19 11:53 | Tokyo, Mar 19 12:53 | Sydney, Mar 19 14:53

Виплати вкладникам "Родовід банку" почнуться в кінці квітня

Виплати вкладникам "Родовід банку" почнуться в кінці квітня




1 квітня 2011 в 10:00 - Роман Зайцев


Виплати вкладникам "Родовід банку" почнуться в кінці квітня

Виплати вкладникам "Родовід банку" почнуться в кінці квітня 2011 р. Про це на прес-конференції заявив заступник голови Національного банку України (НБУ) Ігор Соркін.



"Потрібно нам до місяця, щоб організувати процес (перенесення реєстру вкладників "Родовід Банку" в "Ощадбанк"). В кінці квітня почнуться виплати за "Родовід банк", - заявив І.Соркін, додавши, що "Ощадбанк" готовий виплачувати вкладникам готівкою або ж укласти договір про розміщення депозиту в "Ощадбанку".

Він підкреслив, що відсотки по внесках будуть виплачуватися повністю, по тій ставці, яка була в "Родовід банку" на момент укладення договору, і в тій валюті, в якій розміщувався депозит. Крім того, штрафи до вкладників, достроково розірвав депозитний договір, застосовуватися не будуть.

І.Соркін підкреслив, що на сьогодні сума виплат вкладникам "Родовід банку" складає близько 1 млрд грн.

"На сьогодні, термін дії договорів закінчився, ми підрахували суму - договору, які закінчилися, і потрібно зараз виплачувати гроші, не укладаючи нових договорів - це сума близько 1 млрд грн", - зазначив він.

Коментуючи можливість отримання вкладів вкладниками "Родовід банку", які в силу тих чи інших причин не можуть прибути у відділення "Ощадбанку" для отримання коштів, І.Соркін зазначив, що будуть створені мобільні групи, які будуть відвідувати таких людей вдома, і виплачувати гроші за пред‘явленням паспорта, ідентифікаційного коду та договору про підписання депозиту в "Родовід банку".

Також І.Соркін додав, що з сьогоднішнього дня картки "Родовід банку", в тому числі зарплатні, будуть заблоковані. Він зазначив, що гроші можна отримати на руки у відповідних відділеннях банку. За словами заступника голови НБУ, зарплатні картки будуть розблоковані після узгодження з "Ощадбанком" основних моментів з передачі реєстру вкладників.

У свою чергу голова правління "Ощадбанку" Сергій Подрєзов заявив, що станом на 31 березня банк почав процедуру отримання реєстру вкладників з "Родовід банку".

"Протягом найближчих трьох днів - п‘ятниця, субота, неділя - ми повинні будемо попередньо розформувати по відділеннях "Ощадбанку" вкладників з їх прив‘язкою до місця видачі вкладів. Ми попередньо плануємо, що буде брати участь 450 відділень "Ощадбанку" і їх, за необхідності, буде більше. Основний упор "Ощадбанку" йде на Київ - 130 відділень", - заявив С.Подрєзов.

Він додав, що з 4 квітня почне свою роботу call-центр для вкладників "Родовід банку".

С.Подрєзов також підкреслив, що великі внески (понад 150 тис. грн) будуть виплачуватися або відразу, або ж буде переукладатимуться договір про депозити, додавши, що на сьогодні налічується 240 тис. вкладників "Родовід банку".

Виплати вкладникам "Родовід банку" почнуться в кінці квітня


Новини Статті Аналітика
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" Доплати і надбавки у стимулюванні інноваційної діяльності підприємства Доплати і надбавки у стимулюванні інноваційної діяльності підприємства Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Фонд гарантування вкладів знизив статус Родовід Банку Фонд гарантування вкладів знизив статус Родовід Банку принципи ефективного мотивування працівників інноваційної інфраструктури принципи ефективного мотивування працівників інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Головні правила, щоб отримати від депозиту максимальний прибуток Головні правила, щоб отримати від депозиту максимальний прибуток Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ощадбанк виплатив вкладникам Родовід Банку майже 500 млн. гривень Ощадбанк виплатив вкладникам Родовід Банку майже 500 млн. гривень Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Надра Банк обіцяє розрахуватися із вкладниками до 12 серпня Надра Банк обіцяє розрахуватися із вкладниками до 12 серпня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті