Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 10:43 | London, Mar 19 08:43 | New York, Mar 19 04:43
Shanghai, Mar 19 16:43 | Tokyo, Mar 19 17:43 | Sydney, Mar 19 19:43

Вкладники Родовід Банку отримають свої гроші наприкінці квітня

Вкладники Родовід Банку отримають свої гроші наприкінці квітня




13 квітня 2011 в 13:20 - Роман Зайцев


Вкладники Родовід Банку отримають свої гроші наприкінці квітня

Вкладникам Родовід Банку планують почати повертати депозитні внески наприкінці квітня.



Про це розповів голова правління Ощадбанку, через який будуть виплачуватися депозити Родовід Банку, Сергій Подрезов в інтерв‘ю газеті "Комерсант-Україна".

"До третьої декади квітня ми хочемо отримати програмний продукт, який дозволить запустити процес виплат. Ми плануємо почати повертати депозити наприкінці квітня", - повідомив він.

За словами Подрезова, у контакт-центрі працює до 30 осіб, вони обслуговують у середньому 300 дзвінків на годину.

Черга в кожному відділенні формується по-різному: "Перший спосіб - люди залишають свої дані на нашому сайті. Другий - жива черга, розподілена через контакт-центр".

"Крім того, у перший тиждень виплат ми не уникнемо напливу людей, які не звернуться ані в контакт-центр, ані через сайт. Вони отримають інформацію на дошці оголошень у відділеннях банку", - додав Подрезов.

В Ощадбанку припускають, що важким буде лише перший тиждень виплат: "Все ж таки розподілити 240 тис. осіб за всіма нашими відділеннями не так складно".

"Ми отримали досвід обслуговування 6 млн. вкладників Ощадбанку СРСР, коли біля кожної каси стояло по 500 людей. Тоді працювали понад тисяча відділень, а зараз ми передбачаємо задіяти тільки близько 500. У Родовід Банку всього 110 відділень. Тобто, умовно ми розподіляємо клієнтів кожного відділення Родовід Банку між п‘ятьма відділеннями Ощадбанку", - сказав Подрезов.

"Звісно, ми не можемо уникнути того, що деякі кияни відчують дискомфорт у частині неспівпадіння місця виплати вкладу з місцем проживання. Це значить, що людині з Оболоні, можливо, доведеться їхати на Борщагівку", - додав він.

Голова правління банку пояснив це тим, що у вкладників може бути кілька депозитних рахунків, а в Ощадбанку визначили: "Всі внески до 50 тис. гривень виплачуються в такому-то одному відділенні, від 50 тис. гривень до 100 тис. гривень - в іншому, а понад 300 тис. гривень - в обласному управлінні".

При цьому він уточнив, що в регіонах не буде діяти така схема.

"Не буде такого, щоб людині із Білої Церкви довелося отримувати вклад в іншому місті. Крім того, якщо пенсіонеру складно поїхати в інший кінець Києва за вкладом, він буде дзвонити в контакт-центр і домовлятися, щоб його перевели в інше відділення. У таких унікальних випадках ми будемо надавати цю можливість", - сказав Подрезов.

На запитання, чи буде банк повертати клієнтам Родовід Банку "втрачену частину вкладів", що знімалася як комісія в 2% при видачі їхніх депозитів, він відповів: "Ми повернемо лише суму вкладу плюс нараховані відсотки. Всі штрафні санкції та пені ми виплачувати не зможемо. Із такими претензіями до Родовід Банку людина може звернутися до суду".

Вкладники Родовід Банку отримають свої гроші наприкінці квітня


Новини Статті Аналітика
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" Головні правила, щоб отримати від депозиту максимальний прибуток Головні правила, щоб отримати від депозиту максимальний прибуток Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
Україна виплатила 32,9 мільйона доларів за єврооблігаціями із погашенням в 2016 році Україна виплатила 32,9 мільйона доларів за єврооблігаціями із погашенням в 2016 році Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Фонд гарантування вкладів знизив статус Родовід Банку Фонд гарантування вкладів знизив статус Родовід Банку Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Полтавський ГЗК здійснить виплату дивідендів за 2010 рік Полтавський ГЗК здійснить виплату дивідендів за 2010 рік У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті