Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 04:50 | London, Apr 19 02:50 | New York, Apr 18 22:50
Shanghai, Apr 19 10:50 | Tokyo, Apr 19 11:50 | Sydney, Apr 19 13:50

Великобританія підвищує рівень держгарантій по банківських депозитах



31 грудня 2010 в 20:22 - Христина


Великобританія підвищує рівень держгарантій по банківських депозитах

Влада Великобританії з п'ятниці підвищить рівень державних гарантій по банківських депозитах з 50 тисяч до 85 тисяч фунтів стерлінгів.



Управління з фінансових послуг (Financial Services Authority, FSA) Великобританії повідомляє, що це робиться відповідно до загальноєвропейської ініціативи, щоб довести на рубежі 2010 і 2011 років розмір страхових виплат до еквівалента в 100 тисяч євро.

Змінюються і правила нарахування та виплати самих депозитів у рамках схеми компенсації фінансових послуг (FSCS).

Зокрема, посилюється принцип виплати компенсації у рамках однієї фінансової установи. Раніше вони були більш м'якими для банків, утворених в результаті злиття, де могли покриватися декілька вкладів однієї особи.

При цьому до семи днів скорочуються тимчасові рамки виплат (у виняткових випадках термін буде залишений колишнім - 20 днів), а загальний обсяг страхових виплат не буде скорочуватися за рахунок боргових зобов'язань клієнта (наприклад, кредиту) перед тим же фінансовою установою.

"Сьогоднішні зміни знаменують собою закінчення радикального перегляду механізму компенсацій вкладникам. Необхідність підтримки впевненості клієнтів у банківській системі - це один з ключових уроків фінансової кризи", - сказала представник FSA Шейла Ніколл.
 

Великобританія підвищує рівень держгарантій по банківських депозитах


Новини Статті Аналітика
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрспирт" хоче позичити 800 мільйонів гривень Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті