Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 12:54 | London, Apr 20 10:54 | New York, Apr 20 06:54
Shanghai, Apr 20 18:54 | Tokyo, Apr 20 19:54 | Sydney, Apr 20 21:54

В Україні ЄБРР розпочав реалізацію програми підвищення енергоефективності

В Україні ЄБРР розпочав реалізацію програми підвищення енергоефективності




30 листопада 2010 в 15:58 - Ілона Чіркова


В Україні ЄБРР розпочав реалізацію програми підвищення енергоефективності

Європейський банк реконструкції та розвитку розпочинає реалізацію програми технічної допомоги.



Ця програма спрямована на підвищення енергоефективності житлового фонду України, який є одним з найбільших в Європі (понад 10 мільйонів будівель), повідомили у фінустанові.

Портал ІНВЕСТИЦІЇ орг повідомляє, що потенціал інвестицій у підвищенні енергоефективності житлових будинків в Україні складає приблизно 60 млрд. євро. Здійснення цих інвестицій може забезпечити економію енергії більше 60 млн. МвГод на рік, що відповідає майже 10 млрд куб. м природного газу або 25% загального обсягу імпорту природного газу в Україну.

Зі свого боку провідний менеджер відділу енергоефективності та кліматичних змін ЄБРР Сергій Масліченко сказав, що програма скоординована з діями інших МФО та міжнародних організацій.

Дуже важливо для забезпечення спільної діяльності та ефективного використання нашої допомоги, яка так необхідна державним органам України. Час і місце для дій обрані правильно.

Європейський банк реконструкції і розвитку виділив Державній службі автомобільних доріг Укравтодор кредит у розмірі 450 млн євро.

В Україні ЄБРР розпочав реалізацію програми підвищення енергоефективності


Новини Статті Аналітика
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ЄБРР надав українській газовидобувній компанії ЄБРР надав українській газовидобувній компанії "Куб-Газ" кредит на 40 млн доларів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті