Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 05:14 | London, Apr 25 03:14 | New York, Apr 24 23:14
Shanghai, Apr 25 11:14 | Tokyo, Apr 25 12:14 | Sydney, Apr 25 14:14

В наглядову раду Ощадбанку увійшли люди Клюєва і Льовочкіна

В наглядову раду Ощадбанку увійшли люди Клюєва і Льовочкіна




13 жовтня 2010 в 10:45 - Оксана Кадай-Гриців


В наглядову раду Ощадбанку увійшли люди Клюєва і Льовочкіна

За рішенням вищого органу управління ВАТ "Державний ощадний банк України" відтепер у персональний склад правління "Ощадбанку" увійшли: перший заступник голови правління Денис Кірєєв, заступники голови правління Олександр Глущенко, Сергій Ляшенко, Євген Драчко-Єрмоленко та Антон Тютюн, які працювали до цього часу на керівних посадах у провідних комерційних банках України.  



Про це повідомляє прес-служба банку.
Повторно призначені заступниками голови правління Сергій Подрєзов, Олександр Гришко та Григорій Бородін, який очолює Луганське обласне управління "Ощадбанку". На посаді першого заступника голови правління продовжує працювати Роман Магутою.
Спостережна рада задовольнила заяву заступника голови правління Василя Буряка і прийняв рішення звільнити його з займаної посади у зв’язку з виходом на пенсію.
6 жовтня джерела "Дела" повідомляли, що Наглядова рада Ощадбанку погодила новий склад членів правління фінустанови. Як повідомлялося, в оновленому складі правління будуть два перших заступника голови правління - Роман Магутою (з колишнього складу) і "новачок" Денис Кірєєв, підконтрольні першому віце-прем’єр-міністру України Андрію Клюєву.
З "старих" членів правління Ощадбанку залишилися Сергій Подрєзов, Олександр Гришко та Григорій Бородін. Компанію їм складуть Антон Тютюн і Олександр Глущенко.
 

В наглядову раду Ощадбанку увійшли люди Клюєва і Льовочкіна


Новини Статті Аналітика
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" продав "Ощадбанку" ОВДП на 935 млн грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Центренерго" позичить 650 мільйонів в Ощадбанку У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ощадбанк накупив інкасаторських броньованих автомобілів на 100 мільйонів гривень Ощадбанк накупив інкасаторських броньованих автомобілів на 100 мільйонів гривень Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті