Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 06:37 | London, Apr 25 04:37 | New York, Apr 25 00:37
Shanghai, Apr 25 12:37 | Tokyo, Apr 25 13:37 | Sydney, Apr 25 15:37

Укрексімбанк планує до літа розмістити рублеві облігації

Укрексімбанк планує до літа розмістити рублеві облігації




15 квітня 2011 в 19:00 - Роман Зайцев


Укрексімбанк планує до літа розмістити рублеві облігації

Укрексімбанк планує до літа 2011 року розмістити рублеві облігації на суму до 10 млрд. рублів.



Про це заявив радник генерального директора по СНД російської компанії "ВЕБ Капітал" Андрій Краснопояс, повідомляє агентство "Интерфакс".

"Проект перебуває на фінальній стадії, параметри уже визначені - близько 300 млн. доларів, або до 10 млрд. рублів", - сказав він, відзначивши, що "ВЕБ Капітал" є організатором розміщення цього дебютного випуску в Україні.

Краснопояс додав, що "ВЕБ Капітал" розраховує на хороший попит за цими паперами.

"Банк має хороший рейтинг, тому попит буде непоганим", - сказав він, додавши, що можлива корекція за обсягом випуску в бік його зменшення.

Відповідаючи на питання про те, чи планує ВЕБ викуповувати облігації, він сказав: "Розглядаємо. За підтримки ЗЕБа завершуємо структурування угоди".

Як зазначив Краснопояс, Укрексімбанк може розмістити рублеві облігації раніше українських суверенних рублевих облігацій.

"Питання, коли будуть суверенні українські запозичення в рублях, поки дуже відкритий. Український уряд розглядає можливість запозичення в доларах", - сказав він.

За словами представника "ВЕБ Капіталу", зараз іде дуже серйозне опрацювання питання щодо дохідності розміщення держпаперів Україні в доларах.

Краснопояс додав, що розміщення карбованцевих облігацій Укрексімбанку може відбутися до літа. Термін запозичення - три роки.

"Прибутковість узгодили. Зараз іде обговорення десятих і сотих часток за ціною", - підкреслив він.

Укрексімбанк планує до літа розмістити рублеві облігації


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011
Кабмін дозволив Укрексімбанку позичити у Світового банку 150 мільйонів доларів Кабмін дозволив Укрексімбанку позичити у Світового банку 150 мільйонів доларів НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Тижневий огляд ринку ОВДП - 08.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 08.02.2011
"Кредит-Рейтинг" підвищив кредитний рейтинг облігацій "Придніпровської залізниці" до рівня uaА+ Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки
S&P присвоїла рейтинг S&P присвоїла рейтинг "CCC +" планованому випуску облігацій Львова на 90 млн грн. Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд ринків Європи за 11.01.2011. Японія допоможе. Огляд ринків Європи за 11.01.2011. Японія допоможе.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті