Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:36 | London, Apr 25 17:36 | New York, Apr 25 13:36
Shanghai, Apr 26 01:36 | Tokyo, Apr 26 02:36 | Sydney, Apr 26 04:36

У Надра Банку лишився ще один борг

У Надра Банку лишився ще один борг
Рейтинг: 0
Голосів: 0




5 жовтня 2010 в 11:30 - Роман Зайцев


У Надра Банку лишився ще один борг

Проблемний Надра Банк зміг реструктуризувати борги перед зовнішніми кредиторами, а в державному секторі банку залишилося домовитися про реструктуризацію зобов'язань перед Державною іпотечною установою.  



Про це ідеться в оприлюдненому днями проспекті емісії єврооблігацій України, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

За словами тимчасового адміністратора банку Валентини Жуковської, зовнішнім кредиторам банк приділяв особливу увагу, оскільки домовлятися з ними було складніше.

"Вони більш далекі від нашої ситуації і не так, в якійсь мірі, підтримували банк", - пояснила вона.

За її словами, внутрішні кредитори, в тому числі і корпоративний сектор, реструктуризувати борг, із дуже великою лояльністю і розумінням поставилися до ситуації, в якій опинився банк.

"Ми приділяємо цьому (врегулюванню боргу ДІУ) увагу, у нас дрібниць немає, ми всім займаємося. Але ми не розглядаємо його як нездійсненне завдання. Конструктивність з їхнього боку (ДІУ) дуже висока", - повідомила Жуковська.

Вона уточнила, що банк винен ДІУ близько 760 млн. гривень.

Як повідомлялося, експертно-аналітична рада з питань участі держави в капіталізації банків у травні 2010 року рекомендувала провести рекапіталізацію Надра Банку за рахунок внесення з боку уряду і приватного інвестора по 5 млрд. гривень із кожної за умови реструктуризації зовнішньої заборгованості кредитно-фінансової установи.

Співвласник газового трейдера RosUkrEnergo, власник Group DF український бізнесмен Дмитро Фірташ у травні заявив, що готовий вкласти у Надра Банк 5 млрд. гривень на паритетних засадах із державою.

Чергове засідання експертно-аналітичної ради очікується найближчим часом, оскільки вирішення долі цього банку є однією з умов продовження співпраці України із Міжнародним валютним фондом.

Фірташ днями провів неформальні зустрічі із представниками МВФ і Світового банку, на яких намагався переконати міжнародні фінансові організації, які сумніваються в доцільності участі держави в капіталізації банку, у серйозності своїх намірів щодо виведення Надра Банку зі складного фінансового становища.

У Надра Банку лишився ще один борг


Новини Статті Аналітика
"Надра Банк" збільшив статутний капітал в 9,9 рази Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Надра Банк обіцяє розрахуватися із вкладниками до 12 серпня Надра Банк обіцяє розрахуватися із вкладниками до 12 серпня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Статутний капітал Статутний капітал "Надра Банку" збільшать до 3,89 мільярда гривень Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Надра Банк" відклав випуск акцій У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Надра Банк позичить Надра Банк позичить "Запорізькому титано-магнієвому комбінату" 87,572 млн. гривень Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті