Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 12:53 | London, Apr 25 10:53 | New York, Apr 25 06:53
Shanghai, Apr 25 18:53 | Tokyo, Apr 25 19:53 | Sydney, Apr 25 21:53

ЦБ Росії відкликав ліцензію в одного з найбільших банків країни



5 жовтня 2010 в 12:40 - Роман Зайцев


ЦБ Росії відкликав ліцензію в одного з найбільших банків країни

Центральний банк РФ у вівторок відкликав ліцензію у Міжнародного промислового банку, який останні кілька місяців зазнавав проблем з боргами і влітку цього року допустив дефолт за єврооблігаціями.  



"У зв‘язку з втратою ліквідності ЗАТ Міжнародний промисловий банк не забезпечувало своєчасне виконання зобов‘язань перед кредиторами. Крім того, кредитна організація проводила високоризиковану кредитну політику і не створювала адекватні резерви на можливі втрати за позиками. При цьому банк надавав у Банк Росії істотно недостовірну звітність і не виконував вимоги приписів наглядового органу ", - говориться в повідомленні ЦБР.

Центробанк РФ є найбільшим кредитором Міжпромбанку, який заборгував регулятору близько 32 мільярдів рублів за беззаставними кредитами. У липні банк домовився про реструктуризацію боргу на півроку, надавши додаткові активи в забезпечення.

Сьогодні заступник голови ЦБ РФ Олексій Улюкаєв заявив, що центробанк сподівається повернути кошти, видані МПБ, протягом декількох місяців, і може реалізувати отримані від банку застави.

Незадовго до відкликання ліцензії належний бізнесменові і сенатору Сергію Пугачову Міжпромбанк намагався домовитися про кредит з другим за величиною банком РФ ВТБ.

ЦБР пише, що рішення про відкликання ліцензії на здійснення банківських операцій прийнято у зв‘язку з невиконанням Міжпромбанком федеральних законів, що регулюють банківську діяльність, і нормативних актів Банку Росії, встановленням фактів суттєвої недостовірності звітних даних, нездатністю задовольнити вимоги кредиторів за грошовими зобов‘язаннями, а також з огляду на кількаразове застосування протягом одного року заходів, передбачених законом Про Центральний банк РФ (Банк Росії).

Центробанк призначив у Міжпромбанк тимчасову адміністрацію. Повноваження виконавчих органів банку відповідно до федеральних законів припинені.

ЦБ Росії відкликав ліцензію в одного з найбільших банків країни


Новини Статті Аналітика
Regal Petroleum отримала від НКРЕ ліцензію на постачання 240 мільйонів кубометрів газу на рік Regal Petroleum отримала від НКРЕ ліцензію на постачання 240 мільйонів кубометрів газу на рік Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Виробникам коньяку дозволили торгувати плодовим спиртом без ліцензії Виробникам коньяку дозволили торгувати плодовим спиртом без ліцензії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Toyota відкликає у США більше 300 тисяч позашляховиків Toyota відкликає у США більше 300 тисяч позашляховиків Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Fitch відкликало рейтинги Fitch відкликало рейтинги "Азовсталі" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Кабмін скоротив кількість документів для отримання ліцензії на ведення малого і середнього бізнесу Кабмін скоротив кількість документів для отримання ліцензії на ведення малого і середнього бізнесу Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті