Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 17 02:47 | London, Apr 17 00:47 | New York, Apr 16 20:47
Shanghai, Apr 17 08:47 | Tokyo, Apr 17 09:47 | Sydney, Apr 17 11:47

ЦБ Португалії вважає, що банківський сектор потребує зміцнення капіталу

ЦБ Португалії вважає, що банківський сектор потребує зміцнення капіталу




30 листопада 2010 в 15:05 - Христина


ЦБ Португалії вважає, що банківський сектор потребує зміцнення капіталу

Банківському сектору Португалії необхідно зміцнювати капітал, і в тому числі резерви на втрати по кредитних портфелях для протистояння економічним проблемам, які зачіпають якість банківських активів, сказано в доповіді Центрального банку Португалії.



Також португальський ЦБ вважає, що банкам Португалії може загрожувати неприйнятний рівень ризику у випадку, якщо владі країни не вдасться консолідувати державні фінанси.

Банкам, на думку регулятора, необхідно виробляти нові стратегії для підтримки обсягу клієнтських ресурсів з метою зниження ризиків ліквідності і зміцнення стійкості до можливих шоків.

Напередодні професор Нью-Йоркського університету Нуріель Рубіні висловив думку, що ймовірність звернення Португалії за фінансовою підтримкою до ЄС і МВФ, виросла, і владі країни слід розглянути дане питання.

Минулого тижня парламент Португалії схвалив бюджет на 2011 рік, що передбачає зниження дефіциту до 4,6% ВВП проти прогнозу на поточний рік у розмірі 7,3%. Схвалений держбюджет країни передбачає скорочення витрат приблизно на 3 млрд. євро і надходження додаткових 1,5 млрд. у бюджет від зростання податків.

На думку прем‘єр-міністра країни Жозе Сократеша, яке наводить агентство Reuters, схвалений план дозволить зробити дефіцит бюджету Португалії одним з найнижчих у Європі і повинен допомогти країні уникнути звернення за зовнішньою фінансовою допомогою.
 

ЦБ Португалії вважає, що банківський сектор потребує зміцнення капіталу


Новини Статті Аналітика
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Обзор фондового рынка 08.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 08.06.2011_PreMarket
Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті