Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 17:54 | London, Apr 24 15:54 | New York, Apr 24 11:54
Shanghai, Apr 24 23:54 | Tokyo, Apr 25 00:54 | Sydney, Apr 25 02:54

Співробітниці Citigroup подали на банк до суду через дискримінацію

Співробітниці Citigroup подали на банк до суду через дискримінацію




14 жовтня 2010 в 13:52 - Христина


Співробітниці Citigroup подали на банк до суду через дискримінацію

Шість співробітниць (п’ять з них - колишні) одного з провідних американських банків Citigroup звернулися до суду Манхеттена з позовом до фінансової організації, звинувативши її в дискримінації жінок. Про це пише газета The Wall Street Journal. Імена позивачок, а також сума позову не повідомляються.  



Згідно із заявою позивачок, у період загострення кризи в 2008 році, коли керівництво Citigroup було змушене провести масові звільнення, роботу втратили безліч жінок, значно більш кваліфікованих, ніж співробітників-чоловіків. Таким чином позбулися місця п’ять співробітниць фінансового департаменту Citigroup, що подали позов.

Ще одна жінка, зараз працює в Citigroup, зазначила в позовній заяві, що після її повернення в січні з декретної відпустки вона була переведена на менш престижну посаду. При цьому її заробіток скоротився.

У свою чергу, офіційна представниця Citigroup заявила, що організація була змушена піти на скорочення штатів через кризу і важке фінансове становище. При цьому при звільненнях у фінансовому департаменті менеджери керувалися міркуваннями бізнесу, а не питаннями статі співробітників.

Нагадаємо, в 2008-2009 роках через фінансовий спад без роботи залишилися понад 300 тисяч банкірів. При цьому в 2008 році найбільше скорочення штату припало на Citigroup, який оголосив про звільнення 50 тисяч співробітників.

 

Співробітниці Citigroup подали на банк до суду через дискримінацію


Новини Статті Аналітика
Carpatsky Petroleum Corporation подав позов до Carpatsky Petroleum Corporation подав позов до "Укрнафти" на 454,9 млн доларів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Верховна Рада звільнила УЄФА від податків на час діяльності в Україні Верховна Рада звільнила УЄФА від податків на час діяльності в Україні Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
Квартальний чистий прибуток банку Goldman Sachs впав на $5,5 млн. Квартальний чистий прибуток банку Goldman Sachs впав на $5,5 млн. Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до "Борисполя" Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Виручка Citigroup знизилася на 22% до $19,7 млрд. Виручка Citigroup знизилася на 22% до $19,7 млрд. Американський банк Wachovia легалізував $ 378 мільярдів наркобаронів Американський банк Wachovia легалізував $ 378 мільярдів наркобаронів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті