Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:43 | London, Apr 25 17:43 | New York, Apr 25 13:43
Shanghai, Apr 26 01:43 | Tokyo, Apr 26 02:43 | Sydney, Apr 26 04:43

Скарги на українські банки

Скарги на українські банки




1 липня 2009 в 17:12 - Христина


Скарги на українські банки

Як повідомляє 24 канал, найчастіше до НБУ звертаються вкладники банків з питаннями щодо повернення банками вкладів, позичальники щодо правомірності підвищення відсоткових ставок за раніше укладеними кредитними договорами, а також щодо реструктуризації кредитної заборгованості.  



Водночас у Національному банку України зауважують - регулювати відносини безпосередньо між банками та їх клієнтами НБУ не може, тому що комерційні банки є юридично незалежними в своїй діяльності і не мають ні організаційного, ні структурного підпорядкування Нацбанку, який відповідно не має права втручатися в господарську діяльність цих банків.

Керівник департаменту НБУ, Сергій Круглик про це висловлює таку думку: ’Регулюють відносини клієнтів і комбанків не керівництво НБУ, а ті договори, які вони підписують. Тому уважніше читати договори або додатки до договорів, які пропонуються комбанками і чітко знати свої права і обов’язки щодо повернення депозитів, пролонгації кредитів’.

Наразі у Національному банку України радять вкладникам і позичальникам для вирішення питань стосовно виконання умов цих договорів звертатися безпосередньо або до керівників банків, або до тимчасових адміністраторів.

 

Скарги на українські банки


Новини Статті Аналітика
Більше 51% депозитів в українських банках вкладено на тривалий термін Більше 51% депозитів в українських банках вкладено на тривалий термін Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Аналитический обзор по акциям банковского сектора Аналитический обзор по акциям банковского сектора
Приріст вкладів фізичних осіб в Приріст вкладів фізичних осіб в "Ощадбанк"за квітень склав 380 млн. грн. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Родовід банк" передав до "Ощадбанку" реєстр вкладів на 3,8 млрд грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Fitch вважає, що українським банкам не вдалося знизити частку проблемних кредитів Fitch вважає, що українським банкам не вдалося знизити частку проблемних кредитів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
99,4% депозитів покриває Фонд гарантування вкладів 99,4% депозитів покриває Фонд гарантування вкладів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті