Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 07:27 | London, Apr 19 05:27 | New York, Apr 19 01:27
Shanghai, Apr 19 13:27 | Tokyo, Apr 19 14:27 | Sydney, Apr 19 16:27

Швейцарський банк UBS втратить до 40 мільярдів доларів

Швейцарський банк UBS втратить до 40 мільярдів доларів




17 листопада 2010 в 10:32 - Христина


Швейцарський банк UBS втратить до 40 мільярдів доларів

Другий за розмірами керуючий приватними активами в світі швейцарський банк UBS передбачив, що через зміни політики банківської таємниці багаті іноземні інвестори можуть вивести з кредитної установи від 15 до 40 мільярдів швейцарських франків (приблизно стільки ж доларів). Про це пише The Financial Times.  



Зазначена сума становить істотну частку від коштів, які зберігаються на "офшорних" рахунках UBS для іноземців з інших країн Європи. Тим не менш, вона менше, ніж очікували аналітики і становить не більше 1-3 відсотків від загального обсягу активів під управлінням банку (1,48 трильйона франків).

UBS став першим швейцарським банком, який заявив про суму можливих втрат після поступок уряду Швейцарії з питань банківської таємниці. Очікується, що хоча кредитна установа понесе значні одноразові збитки, цей крок захистить таємницю банку від майбутнього тиску з боку іноземних урядів.

Нагадаємо, що в серпні 2009 року США і UBS домовилися про те, що банк розповість про 4450 своїх американських клієнтів, підозрюваних в ухиленні від податків. Ця справа стала безпрецедентним розкриттям банківської таємниці в Швейцарії.

15 червня 2010 Національна рада Швейцарії прийняла рішення про передачу США інформації про клієнтів банку UBS, які підозрюються американцями в ухиленні від сплати податків.

UBS - глобальна фінансова корпорація, основна частина бізнесу якої зосереджена в Швейцарії та Північній Америці. Прибуток банку в минулому році склав 2,2 мільярда швейцарських франків.

 

Швейцарський банк UBS втратить до 40 мільярдів доларів


Новини Статті Аналітика
Інвестори втрачають інтерес до СНД Інвестори втрачають інтерес до СНД Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Янукович обіцяє Янукович обіцяє "сприятливі умови" для інвесторів Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
85% інвесторів очікують дефолту Греції 85% інвесторів очікують дефолту Греції Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний чистий прибуток банку Goldman Sachs впав на $5,5 млн. Квартальний чистий прибуток банку Goldman Sachs впав на $5,5 млн. Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті