Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 16:59 | London, Apr 24 14:59 | New York, Apr 24 10:59
Shanghai, Apr 24 22:59 | Tokyo, Apr 24 23:59 | Sydney, Apr 25 01:59

Швейцарському банку UBS AG пред’явлені звинувачення у зв’язках з махінаціями фонду Медоффа

Швейцарському банку UBS AG пред’явлені звинувачення у зв’язках з махінаціями фонду Медоффа




25 листопада 2010 в 12:06 - Христина


Швейцарському банку UBS AG пред’явлені звинувачення у зв’язках з махінаціями фонду Медоффа

Швейцарському банку UBS AG пред'явлені звинувачення в обізнаності з фінансовими махінаціями фонду Бернарда Медоффа, повідомляє Reuters.



У поданому до Манхеттенського суду з банкрутств позові міститься вимога про компенсацію збитку, завданого жертвам фінансової піраміди, у розмірі 2 млрд доларів.

Позов був поданий адвокатом Ірвінгом Пікардом, якого суд призначив опікуном постраждалих в результаті махінацій Медоффа. 107 сторінок позову включають в себе 23 звинувачення в неправомірних діях швейцарського банку. Крім UBS, в позові фігурує також група фізичних та юридичних осіб.

За словами Пікарда, UBS супроводжував діяльність різних донорських фондів, виступаючи їх спонсором, депозитарієм та управителем. Ці фонди були безпосередньо пов‘язані з Bernard L. Madoff Investment Securities LLC. Адвокат наголосив, що UBS перешкоджає розкриттю деталей, які б підтвердили обізнаність банку у злочинних задумах Медоффа. У свою чергу UBS називає висунуті проти нього звинувачення необґрунтованими. Банк має намір спростувати їх у суді.

Нагадаємо, в грудні 2008 року в США була викрита найбільша в історії фінансова піраміда, яку створив і очолив Медофф - колишній голова ради директорів біржі NASDAQ і засновник інвестиційної компанії Bernard L. Madoff Investment Securities LLC.
 

Швейцарському банку UBS AG пред’явлені звинувачення у зв’язках з махінаціями фонду Медоффа


Новини Статті Аналітика
Carpatsky Petroleum Corporation подав позов до Carpatsky Petroleum Corporation подав позов до "Укрнафти" на 454,9 млн доларів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Квартальний чистий прибуток банку Goldman Sachs впав на $5,5 млн. Квартальний чистий прибуток банку Goldman Sachs впав на $5,5 млн. Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до "Борисполя" Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Виручка Citigroup знизилася на 22% до $19,7 млрд. Виручка Citigroup знизилася на 22% до $19,7 млрд. Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний чистий прибуток Bank of America скоротився на 36% Квартальний чистий прибуток Bank of America скоротився на 36% Американський банк Wachovia легалізував $ 378 мільярдів наркобаронів Американський банк Wachovia легалізував $ 378 мільярдів наркобаронів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті