Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:49 | London, Apr 25 20:49 | New York, Apr 25 16:49
Shanghai, Apr 26 04:49 | Tokyo, Apr 26 05:49 | Sydney, Apr 26 07:49

Прибуток Citigroup склав 2,2 млрд доларів

Прибуток Citigroup склав 2,2 млрд доларів




19 жовтня 2010 в 11:22 - Христина


Прибуток Citigroup склав 2,2 млрд доларів

Компанія Citigroup оголосила, що її чистий прибуток у третьому кварталі 2010 року склав 2,2 млрд доларів, що більш ніж в 20 разів більше за аналогічний показник минулого року.  



Слідом за цією звісткою акції Citigroup піднялися в ціні на 3%.

Як йдеться у фінансовому звіті банку, досягти цих результатів вдалося в тому числі і завдяки скороченню резерву за незворотними боргами.

Обсяг резервів на можливі втрати з позик, а також інші можливі виплати зменшився в порівнянні з попереднім кварталом на 746 мільйонів доларів - до 5,9 мільярда доларів, мінімального рівня із другого кварталу 2007 року, що відображає тривале поліпшення якості кредитів.

"Чистий прибуток банку за третій квартал говорить про те, що ми успішно впроваджуємо нашу стратегію", - сказав генеральний директор Citigroup Вікрам Пандіт.

Результат діяльності компанії перевершив очікування аналітиків.

До початку торгів 18 жовтня акції Citigroup зросли на 3.1%.

Разом з тим, минулого тижня акції найбільших американських банків сильно впали через нові побоювання нестабільності на ринку нерухомості.

Незважаючи на хороші показники Citigroup, керівник фонду з компанії Bahl & Gaynor Метт Маккормік сказав, що його турбує загальне падіння доходів банку.

"Зараз це проблема всіх банків. У них складності зі збільшенням своїх доходів. Банки не можуть постійно скорочувати обсяг резервів на можливі втрати з позик", - заявив Маккормік.

Citigroup, один з провідних у США фінансових інститутів, серйозно постраждав під час світової фінансової кризи. Восени 2008 року міністерство фінансів США виділило Citigroup як "системно значущому інституту" 45 млрд доларів в рамках програми рекапіталізації банків.

В даний час частка американського уряду в Citigroup становить близько 12,5%.

 

Прибуток Citigroup склав 2,2 млрд доларів


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket
Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринку банківських депозитів в Україні в січні Огляд ринку банківських депозитів в Україні в січні
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд європейських ринків за 21.01.2011. Підсумки тижня Огляд європейських ринків за 21.01.2011. Підсумки тижня

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті