Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 04:34 | London, Mar 19 02:34 | New York, Mar 18 22:34
Shanghai, Mar 19 10:34 | Tokyo, Mar 19 11:34 | Sydney, Mar 19 13:34

Ощадбанк відклав розміщення єврооблігацій

Ощадбанк відклав розміщення єврооблігацій




20 лютого 2011 в 11:12 - Роман Зайцев


Ощадбанк відклав розміщення єврооблігацій

Державний Ощадний банк України відклав до наступного тижня розміщення дебютного випуску євробондів на суму близько $ 500 млн, яке очікувалося в п'ятницю, повідомив підрозділ Reuters IFR.



У повідомленні говориться, що організатори позики Ощадбанку - Credit Suisse і Morgan Stanley -  вирішили не поспішати і дати інвесторам додатковий час для ознайомлення з новим випуском. Раніше цього тижня IFR повідомив, що Ощадбанк, який почав 15 лютого роуд-шоу, збирається запропонувати інвесторам орієнтир прибутковості в п‘ятницю, незабаром після виходу на ринок Міністерства фінансів.

Україна розмістила 16 лютого новий випуск євробондів на суму $ 1,5 млрд із погашенням у 2021 році під 7,95% річних. Міжнародне рейтингове агентство Moody‘s присвоїло запланованому випуску довгостроковий рейтинг в іноземній валюті B2 зі стабільним прогнозом.

Раніше в лютому Moody‘s підвищило до "стабільного" з "негативного" прогноз довгострокового рейтингу зобов‘язань у національній валюті Ощадбанку. У 2010 році Ощадбанк скоротив чистий прибуток до 460,6 млн грн ($ 58 млн) з 692,7 млн грн в 2009 році. Його активи на 1 січня 2011 року становлять 59,019 млрд грн ($ 7,4 млрд). В Україні в числі 175 банків працюють дві державні установи: Ощадбанк, що займає за розміром активів третє місце, і Укрексімбанк, який перебуває на другому місці. 

Як повідомлялося, державний Укрексімбанк розміщує трирічні прив‘язані до гривні євробонди на суму $ 300 млн.

Крім того, Україна хоче розмістити десятирічні євробонди на суму приблизно $ 1 млрд із прибутковістю близько 8%. Організаторами позики виступають JP Morgan, Morgan Stanley і ВТБ Капітал. У повідомленні говориться, що організатори відкрили книгу заявок. Відповідно до держбюджету, в 2011 році уряд може запозичити на міжнародних ринках близько $ 4,5 млрд.

Ощадбанк відклав розміщення єврооблігацій


Новини Статті Аналітика
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна виплатила 32,9 мільйона доларів за єврооблігаціями із погашенням в 2016 році Україна виплатила 32,9 мільйона доларів за єврооблігаціями із погашенням в 2016 році Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЄС розмістить бонди, щоб допомогти Ірландії та Португалії ЄС розмістить бонди, щоб допомогти Ірландії та Португалії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті