Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 06:55 | London, Mar 19 04:55 | New York, Mar 19 00:55
Shanghai, Mar 19 12:55 | Tokyo, Mar 19 13:55 | Sydney, Mar 19 15:55

НБУ запропонував перевести вкладників "Родовід Банку" в "Укрексімбанк"

НБУ запропонував перевести вкладників "Родовід Банку" в "Укрексімбанк"




14 лютого 2011 в 14:19 - Роман Зайцев


НБУ запропонував перевести вкладників "Родовід Банку" в "Укрексімбанк"

Національний банк Україна (НБУ) запропонував уряду перевести вкладників "Родовід Банку" і його відділення в "Укрексімбанк".



Про це виданню "Комерсант Україна" повідомив джерело в НБУ.

"А з" Родовід Банку "ми можемо зробити" поганий "банк, в який будуть переводитися проблемні активи, зокрема" Укрпромбанку ", - відзначило джерело.

За його словами, для "Родовід Банку" будуть визначені "особливі нормативи", а штат зменшений до 50 осіб, що дозволить установі більш успішно працювати з неліквідними активами протягом декількох років.

Крім того, джерело видання повідомило, що після докапіталізації банку "Надра", яке на паритетних засадах мають намір провести власник Group DF Дмитро Фірташ і уряд, Кабінет міністрів надасть банку "Надра" субординований борг через посередника - Укрексімбанк.

"Ми запропонували надати позику не безпосередньо, а влити необхідну суму в капітал держбанку, який дасть субборг, що враховується у капіталі другого рівня", - пояснив чиновник.

НБУ запропонував перевести вкладників "Родовід Банку" в "Укрексімбанк"


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд українських ринків за 09.03.2011. Падіння на фоні низьких об’ємів Огляд українських ринків за 09.03.2011. Падіння на фоні низьких об’ємів
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" Інвестиції в закордонні активи в українських умовах Інвестиції в закордонні активи в українських умовах Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Нацбанку нарахували мільярдну неефективність Нацбанку нарахували мільярдну неефективність Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Загальний обсяг нових депозитів у квітні 2011 р. зменшився до 98 млрд грн. Загальний обсяг нових депозитів у квітні 2011 р. зменшився до 98 млрд грн. Ймовірність дефолтів українських банків, як за зовнішніми так і за внутрішніми зобов’язаннями залишається невисокою Ймовірність дефолтів українських банків, як за зовнішніми так і за внутрішніми зобов’язаннями залишається невисокою Огляд українських ринків за 10.01.2011. Початок корекції? Огляд українських ринків за 10.01.2011. Початок корекції?

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті