Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 16:24 | London, Apr 18 14:24 | New York, Apr 18 10:24
Shanghai, Apr 18 22:24 | Tokyo, Apr 18 23:24 | Sydney, Apr 19 01:24

Moody’s поліпшило прогноз рейтингу Райффайзен Банк Аваль

Moody’s поліпшило прогноз рейтингу Райффайзен Банк Аваль




5 травня 2011 в 18:20 - Роман Зайцев


Moody’s поліпшило прогноз рейтингу Райффайзен Банк Аваль

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service за підсумками оцінки аудованої фінансової звітності Райффайзен Банк Аваль за 2010 рік змінило прогноз його рейтингу фінансової стійкості "D-" з "негативного" на "стабільний". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Moody's.



Одночасно агентство підтвердило всі інші рейтинги банку, зокрема, довгостроковий рейтинг зобов‘язань банку у національній валюті "Ba1", довгостроковий рейтинг зобов‘язань банку в іноземній валюті "B3", короткострокові рейтинги в обох валютах "Not Prime" і рейтинг за національною шкалою "Aa1.ua".

Усі глобальні рейтинги банку мають "стабільний" прогноз.

Moody‘s відзначає, що частка прострочених кредитів після зростання в останні два роки до кінця 2010 року досягла 33% і близька до пікового значення, тому агентство очікує поліпшення якості активів якість активів Райффайзен Банку Аваль у 2011 році, в тому числі у зв‘язку з пожвавленням місцевої економіки і кредитування.

У повідомленні також вказується, що рівень капіталізації банку та його резервів є достатнім для покриття можливих збитків, навіть в стресових ситуаціях.

Водночас, Moody‘s вказує, що основним викликом для банку залишається висока частка валютних кредитів у портфелі, тому що багато позичальників, особливо в роздрібному секторі, не застраховані від валютних ризиків.

Агентство також звертає увагу на відносно високу концентрацію портфеля кредитів і значну частку в ній будівництва і сектора нерухомості.

Райффайзен Банк Аваль (раніше - банк "Аваль") заснований у 1992 році.

Його найбільшим акціонером є австрійський Raiffeisen International Bank-Holding AG із часткою 96,18%.

Moody’s поліпшило прогноз рейтингу Райффайзен Банк Аваль


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.04.2011 від ІГ Сократ
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті