Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:55 | London, Apr 20 04:55 | New York, Apr 20 00:55
Shanghai, Apr 20 12:55 | Tokyo, Apr 20 13:55 | Sydney, Apr 20 15:55

Казахстанський Темірбанк повернеться до прибутку

Казахстанський Темірбанк повернеться до прибутку




19 жовтня 2010 в 17:20 - Оксана Кадай-Гриців


Казахстанський Темірбанк повернеться до прибутку

Казахстанський Темірбанк, який завершив реструктуризацію $ 1,5-мільярдного боргу, чекає повернення до прибутку в 2010-2011 роках, зниження кредитного портфеля в 2010 році і його невеликого зростання в 2011, повідомив в інтерв’ю Рейтер голова правління банку Ержан Шайкенов.    



Крім того, підконтрольний держфонду Самрук-Казина Темірбанк, що займає 13-е місце за величиною активів серед 38 банків країни, хоче бачити в числі своїх міноритаріїв Міжнародну фінансову корпорацію IFC та Європейський банк реконструкції та розвитку.
Банківська система Казахстану постраждала від наслідків глобальної фінансової кризи, через що три провідні банки країни виявилися не в змозі виплатити борги і провели реструктуризацію. До їх числа увійшов і Темірбанк.
Влітку 2010 року Темірбанк завершив реструктуризацію боргів. У результаті заборгованість банку знизилася з 283,4 мільярда тенге до 167,9 мільярда тенге. Вартість обслуговування решти зобов’язань була знижена, а терміни збільшені на десять і більше років.
Чистий прибуток Темірбанк за підсумками першої половини 2010 року з урахуванням реструктуризації склала $ 519,4 мільйона проти чистого збитку в $ 583,7 мільярда за аналогічний період 2009 року.
Відповідно до звітності банку, в першій половині 2010 року банк створив резерви на $ 77,5 мільйона під погані кредити проти $ 477,4 мільйона роком раніше.
 

Казахстанський Темірбанк повернеться до прибутку


Новини Статті Аналітика
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Єврокомісія заперечує неминучість реструктуризації боргу Греції Єврокомісія заперечує неминучість реструктуризації боргу Греції Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
МВФ не планує реструктурувати борг Греції МВФ не планує реструктурувати борг Греції Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Банки відновлюють іпотечне кредитування Банки відновлюють іпотечне кредитування Головна проблема банківської системи - боржники, які прикриваються депутатськими значками Головна проблема банківської системи - боржники, які прикриваються депутатськими значками I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
На ринку іпотечного кредитування збільшилось число гравців На ринку іпотечного кредитування збільшилось число гравців Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті