Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:44 | London, Apr 19 19:44 | New York, Apr 19 15:44
Shanghai, Apr 20 03:44 | Tokyo, Apr 20 04:44 | Sydney, Apr 20 06:44

Європейський інвестиційний банк відкриє офіс у Києві

Європейський інвестиційний банк відкриє офіс у Києві




15 березня 2011 в 13:40 - Роман Зайцев


Європейський інвестиційний банк відкриє офіс у Києві

Щоб спростити доступ підприємств до своїх ресурсів, Європейський інвестиційний банк 25 березня відкриє представництво в Україні.



Представництво у Києві буде першим у регіоні Східної Європи, пише газета "Комерсант-Україна".

У дистанційному режимі ЄІБ працює з Україною з 2006 року.

"Офіс відкриється в Києві, оскільки Україна є найбільшим партнером банку. Представництво займеться фінансуванням проектів в Україні. Місцеві інвестиції банку склали 465 млн. євро", - повідомив прес-секретар представництва Євросоюзу в Україні Девід Стулік.

За словами представника департаменту ЄІБ щодо співпраці з країнами Східної Європи, Росії та Кавказу Філіпа Шимчака, ліміт на регіон в 2011-2012 роках складе 4,5 млрд. євро.

ЄІБ був створений в 1958 році країнами Європейського економічного співтовариства.

Його статутний капітал формується з внесків країн-учасниць і на 1 січня 2010 року становив 164,8 млрд. євро.

Відкриття представництва банку стало можливим після ратифікації парламентом у листопаді 2010 року договору про співробітництво між Україною та ЄІБ.

Згідно з угодою, банк, його активи, майно та доходи звільнені від сплати мит і ПДВ, тому при покупці товарів ЄІБ ПДВ буде йому повернуто.

Банку буде наданий імунітет, аналогічний імунітету дипломатичних місій, - майно та активи банку не можуть піддаватися ревізії, обшуку, конфіскації, експропріації.

ЄІБ кредитує проекти в країнах Євросоюзу. В Україні, Росії та Білорусі банк має право інвестувати тільки одночасно з Європейським банком реконструкції та розвитку, з яким ЄІБ розташується в одній будівлі на Печерську.

Незабаром ЄІБ має виділити кредит на 450 млн. євро "Укравтодору", який у 2010 році отримав від ЄБРР позику на аналогічну суму.

Серед великих проектів ЄІБ - надання 100 млн. євро банку "Форум" для розвитку малого і середнього бізнесу.

Європейський інвестиційний банк відкриє офіс у Києві


Новини Статті Аналітика
Польща відкриє в Україні візові центри Польща відкриє в Україні візові центри Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (16.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (16.05.2011)
Відкриття стадіону Відкриття стадіону "Олімпійського" відбудеться в жовтні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін дозволив Кабмін дозволив "Укренерго" позичити 175 мільйонів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті