Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 12:38 | London, Apr 20 10:38 | New York, Apr 20 06:38
Shanghai, Apr 20 18:38 | Tokyo, Apr 20 19:38 | Sydney, Apr 20 21:38

ЄС проведе нові стрес-тести банків 2 березня

ЄС проведе нові стрес-тести банків 2 березня




22 лютого 2011 в 17:04 - Христина


ЄС проведе нові стрес-тести банків 2 березня

Євросоюз оголосив про нову серію банківських стрес-тестів для перевірки фінансової спроможності кредитних установ на випадок кризи, передає AFP.



Тести будуть проведені 2 березня. Які параметри будуть закладені в тестування, не повідомляється.

Минулого року ЄС вже організовував стрес-тести для банків. Більша частина кредитних організацій за їх підсумками була визнана стійкою до погіршення економічної ситуації.

З 91 банку в групу ризику потрапили тільки сім - п‘ять іспанських і по одному з Німеччини та Греції. Проте пізніше тести були розкритиковані експертами як занадто м‘які. Вже після їх проведення труднощі почалися у банку Allied Irish Banks, через що Ірландії знадобилася фінансова допомога Брюсселя.

За словами комісара ЄС з фінансових послуг Мішеля Барньє, нові тести будуть проведені на більш жорстких умовах; таким чином, їх результатам можна буде довіряти повною мірою.

Фінансова ситуація в ряді країн Європи останніми місяцями продовжує погіршуватися. Так, в Іспанії обсяг "поганих" боргів досяг максимуму за останні 15 років.
 

ЄС проведе нові стрес-тести банків 2 березня


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Державно - приватне партнерство в Україні Державно - приватне партнерство в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті