Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 12:20 | London, Mar 19 10:20 | New York, Mar 19 06:20
Shanghai, Mar 19 18:20 | Tokyo, Mar 19 19:20 | Sydney, Mar 19 21:20

Державна Комісія з цінних паперів зареєструвала звіт про розміщення акцій "Родовід Банку"



19 квітня 2011 в 13:20 - Роман Зайцев


Державна Комісія з цінних паперів зареєструвала звіт про розміщення акцій "Родовід Банку"

Державна Комісія з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) прийняла рішення щодо реєстрації звіту про результати закритого (приватного) розміщення акцій Публічного акціонерного товариства "Родовід Банк". Про це повідомляє прес-служба комісії.



Таке рішення було схвалене Комісією на засіданні 18 квітня 2011 р.

Члени ДКЦПФР дійшли висновку, що збільшення статутного капіталу ПАТ "Родовід Банк" відповідає вимогам Законів України "Про першочергові заходи щодо запобігання негативним наслідкам фінансової кризи та про внесення змін до деяких законодавчих актів України", "Про цінні папери та фондовий ринок", Порядку участі держави у капіталізації банків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2008 р. №960 (із змінами), Спеціальному порядку здійснення заходів щодо фінансового оздоровлення банків, затвердженому постановою правління Національного банку України №405 від 1 грудня 2008 р., зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 19 грудня 2008 р. за №1210/15901 (зі змінами).

Закрите (приватне) розміщення акцій проводилось у два етапи, впродовж яких було досягнуто 100% від запланованого обсягу розміщення акцій.

Наказом Тимчасового адміністратора банку було затверджено результати розміщення акцій та звіт про результати закритого (приватного) розміщення акцій. Зміни до статуту ПАТ "Родовід Банк", пов‘язані зі збільшенням статутного капіталу, погоджено з НБУ та зареєстровано Державним реєстратором.

Нагадаємо, що 5 квітня 2011 р. комісія прийняла рішення про реєстрацію випуску акцій "Родовід Банку", що пропонувались до закритого (приватного) розміщення; дане збільшення статутного фонду банку здійснюється згідно зі стратегією подальшої діяльності ПАТ "Родовід Банк" та програмою фінансового оздоровлення фінустанови на 2011-2016 рр.

Державна Комісія з цінних паперів зареєструвала звіт про розміщення акцій "Родовід Банку"


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті