Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 04:46 | London, Apr 20 02:46 | New York, Apr 19 22:46
Shanghai, Apr 20 10:46 | Tokyo, Apr 20 11:46 | Sydney, Apr 20 13:46

Держава планує створити іпотечний агробанк



18 січня 2011 в 17:15 - Ілона Чіркова


Держава планує створити іпотечний агробанк

Колишній Держкомзем, а нині Державне агентство з земельних ресурсів ініціює створення державного іпотечного аграрного банку.



Державний іпотечний аграрний банк повинен почати кредитування аграрного сектора вже в 2011 році.

Заступник голови Державного агентства з земельних ресурсів Микола Калюжний повідомив, що банк буде відкритий уже цього року, але на повну потужність почне працювати в наступному.

Передбачається, що фінустанова буде надавати дешеві кредити під заставу земельних ділянок, що знаходяться у власників землі.

Калюжний зазначив, що орієнтовна ставка по таких кредитах складе 10% річних.

За його словами, повноцінна діяльність банку почнеться відразу ж після набуття чинності законом про ринок землі сільськогосподарського призначення.

Цей законопроект зараз саме перебуває в стадії розробки. І саме цей документ надасть аграріям право розпоряджатися своїми земельними ділянками на свій розсуд.

Сьогодні ж відсутність ринку сільгоспземлі не дає можливість використовувати її як заставу для банку при отриманні кредитів, нагадує видання.

Держава планує створити іпотечний агробанк


Новини Статті Аналітика
Експерт стверджує, що подорожчання харчів обійдеться українцям у 25 млрд. грн. Експерт стверджує, що подорожчання харчів обійдеться українцям у 25 млрд. грн. Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Агропрокомплекс України виробляє більше сільгосппродукції, ніж споживає Агропрокомплекс України виробляє більше сільгосппродукції, ніж споживає Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Арабські зернотрейдери планують закуповувати в України 500 тис. тонн хліба Арабські зернотрейдери планують закуповувати в України 500 тис. тонн хліба Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Держава повернула собі 259 земельних га Держава повернула собі 259 земельних га Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
В Україні хочуть створити аграрний банк з дешевими кредитами для селян В Україні хочуть створити аграрний банк з дешевими кредитами для селян У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті