Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 14:28 | London, Apr 19 12:28 | New York, Apr 19 08:28
Shanghai, Apr 19 20:28 | Tokyo, Apr 19 21:28 | Sydney, Apr 19 23:28

Депозитарні розписки Bank of Ireland подешевшали на 17%



23 листопада 2010 в 09:52 - Христина


Депозитарні розписки Bank of Ireland подешевшали на 17%

Депозитарні розписки (ADR) ірландського банку Bank of Ireland подешевшали в перші години торгів на американських біржах відразу на 17 відсотків. Таким чином цінні папери Bank of Ireland стали одними з лідерів падіння в США.  



Розписки ірландського банку дешевшають на фоні різкого збільшення обсягів торгів по цих цінних паперах. Так, в США 22 листопада було продано 6500 тисяч акцій банку при середньоденному обсязі за останній місяць в 4,4 мільйона акцій.

Інвестори звертають особливу увагу на цінні папери ірландських банків на фоні боргової кризи в країні. У минулі вихідні Ірландія погодилася прийняти допомогу від Євросоюзу та Міжнародного валютного фонду - країні може бути виділено до 90 мільярдів євро.

22 листопада рейтингове агентство Moody‘s оголосило, що понизить рейтинг Ірландії. Раніше точно таке ж оголошення випустило і Fitch. При зниженні рейтингу ірландському уряду і місцевим компанії стане складніше позичати кошти на міжнародних ринках.

Криза в Ірландії впливає також на вартість євро, якої в останні тижні падає по відношенню до долара. Лише новини про виділення Ірландії кредиту змогли переломити тренд: 22 листопада євро торгувався трохи нижче 1,37 долара при локальному мінімумі в 1,3491 долара.

Bank of Ireland - одна з великих фінансових організацій Ірландії. Вона була заснована в 1783 році. Bank of Ireland не є, як можна подумати з назви, Центробанком Ірландії.
 

Депозитарні розписки Bank of Ireland подешевшали на 17%


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті