Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 12:05 | London, Apr 19 10:05 | New York, Apr 19 06:05
Shanghai, Apr 19 18:05 | Tokyo, Apr 19 19:05 | Sydney, Apr 19 21:05

Дельта Банк готовий продати офіси Укрпромбанку

Дельта Банк готовий продати офіси Укрпромбанку




18 листопада 2010 в 12:10 - Роман Зайцев


Дельта Банк готовий продати офіси Укрпромбанку

Дельта Банк хоче продати частину відділень Укрпромбанку з понад 100 точок продажів, які перебувають на його балансі.  



Про це заявив співвласник Дельта Банку Микола Лагун, пише газета "Комерсант-Україна".

За його словами, банк хоча і став універсальним, буде більше уваги звертати на роздріб.

"Ми подивимося, які відділення Укрпромбанку в Києві та регіонах нам будуть більш цікаві, а інші продамо", - сказав банкір.

Для розширення активних операцій банк у першому кварталі 2011 року планує випустити гривневі облігації на суму близько 200 млн. гривень і продати їх нерезидентам за ставкою 13-14% річних.

Лагун додав, що після продажу банку "3/4", він не втратив інтерес до сегмента обслуговування багатих клієнтів private banking.

"Ми зможемо з успіхом робити це на базі Дельта Банку. Ми переїдемо в головний офіс Укрпромбанку і там будемо надавати таку послугу", - сказав він.

Як відомо, за даними НБУ, на 1 жовтня Дельта Банк посідав 18-е місце за активами (13,07 млрд. гривень) із власним капіталом 595,5 млн. гривень.

Офіційним власником 100% акцій банку на 1 жовтня був Микола Лагун, однак фонд Icon Private Equity повідомляв, що володіє понад 30% акцій банку.

Дельта Банк влітку отримав право вимоги за кредитами ліквідованого Укрпромбанку на 3,1 млрд. гривень. Таку ж суму Дельта Банк залишився винен Нацбанку, який рефінансував Укрпромбанк.

Борги Укрпромбанку перед американською компанією Cargill також перейшли в Дельта Банк і були конвертовані в акції.

Укрпромбанк мав 28 філій і 293 відділень, близько 100 з яких належали банку, інші - були в оренді у грипи "Альфа-Нафта".

Дельта Банк готовий продати офіси Укрпромбанку


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Експерти вважають, що банк проблемних активів не спрацює Експерти вважають, що банк проблемних активів не спрацює Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Банкіри стверджують, що новим компаніям не варто розраховувати на кредити Банкіри стверджують, що новим компаніям не варто розраховувати на кредити Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долю 1 млрд. гривень кредитів Укрпромбанку вирішить Верховний Суд Долю 1 млрд. гривень кредитів Укрпромбанку вирішить Верховний Суд У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
АМКУ надав дозвіл компанії Cargill Financial Services International на придбання акцій ПАТ АМКУ надав дозвіл компанії Cargill Financial Services International на придбання акцій ПАТ "Дельта Банк" Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті