Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 09:57 | London, Apr 20 07:57 | New York, Apr 20 03:57
Shanghai, Apr 20 15:57 | Tokyo, Apr 20 16:57 | Sydney, Apr 20 18:57

Банк "Київ" не хоче об’єднуватися з Укргазбанком

Банк "Київ" не хоче об’єднуватися з Укргазбанком




25 березня 2011 в 10:20 - Роман Зайцев


Банк "Київ" не хоче об’єднуватися з Укргазбанком

Голова правління націоналізованого влітку 2009 року банку "Київ" Андрій Гриців вважає недоцільним об'єднання із іншою підконтрольною державі фінустановою - Укргазбанком.



Про це пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу банку.

"Я б дуже зважено підходив до прийняття таких рішень. Загальновідомо, що позитивний ефект від об‘єднання досягається при злитті безпроблемних (здорових) структур, причому в умовах зростаючого ринку, який динамічно розвивається. У нашому випадку відбудеться злиття різнорідних фінансових проблем двох структур, і що не менш важливо - управлінська і технологічна дезорганізація", - зазначив Гриців.

Крім того, за його словами, можуть виникнути проблеми з вибору і переходу на єдину IT-технологію, операційні системи, бухгалтерський облік і т.д.

"Сьогодні обома фінансовими структурами проведена величезна робота щодо класифікації "проблемки", розроблені різні механізми з повернення проблемних активів. При злитті, робота з проблемною заборгованістю знову загальмується, а напрацьовані механізми втратять свою актуальність", - додає він.

Голова правління банку "Київ" також заявив, що в 2011 році фінустанова планує збільшити депозитну базу на 250 млн. гривень, або на 30%, а кредитний портфель - на 800 млн. гривень.

"Це говорить про те, що на сьогодні дефіциту ресурсів у банку немає", - наголосив банкір.

Як повідомлялося, у лютому НБУ запропонував МВФ новий набір рішень з порятунку націоналізованих банків.

Зокрема, передбачалося, що Укргазбанк поглине банк "Київ", якщо останньому не вдасться до кінця другого кварталу 2011 року вийти на виконання всіх нормативних показників НБУ.

Банк "Київ" не хоче об’єднуватися з Укргазбанком


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Об’єднання банків - неминучі Об’єднання банків - неминучі Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
VAB Банк може об’єднатися із банком VAB Банк може об’єднатися із банком "Фінансова ініціатива" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Глава Mail.ru Group планує об’єднати Глава Mail.ru Group планує об’єднати "Однокласники" і "ВКонтакті" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Укргазбанк буде докапіталізовано 4,3 мільярда Укргазбанк буде докапіталізовано 4,3 мільярда У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті