Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:08 | London, Apr 26 00:08 | New York, Apr 25 20:08
Shanghai, Apr 26 08:08 | Tokyo, Apr 26 09:08 | Sydney, Apr 26 11:08

Банк "Газпрому" купує український банк

Банк "Газпрому" купує український банк
Рейтинг: 0
Голосів: 0




27 вересня 2010 в 12:00 - Роман Зайцев


Банк "Газпрому" купує український банк

На стадії завершення знаходиться угода про купівлю Агропромбанку російським акціонерним банком Газпромбанк.  



Про це повідомило поінформоване джерело в НБУ.

За словами співрозмовника угода знаходиться на стадії завершення.

На сайті російського Газпромбанку повідомляється, що банк обслуговує ключові галузі російської економіки - газову, нафтову, атомну, хімічну та нафтохімічну, чорну і кольорову металургію, електроенергетику та ін.

ВАТ "Газпромбанк" створений в 1990році. Основними акціонерами банку є ВАТ "Газпром", НПФ "Газфонд", ЗАТ "Лідер" і ТОВ "Нові фінансові технології".

Також відомо, що російський банк контролює корпорацію "Об‘єднані машинобудівні заводи", які виробляють, монтують і обслуговують обладнання для атомної енергетики.

Варто відзначити, що ця корпорація згодом може розпочати виробництво реакторних установок і четвертого енергоблоку для Хмельницької АЕС.

В кінці 2006 року Газпромбанк заявив про бажання працювати в Україні, після чого банк так і не зробив відповідних кроків.

Окрім цього, банк, в минулому, акціонер RosUkrEnergo, проте в січні 2007 року продав своїх 50% RUE російському "Газпрому".

Банк "Газпрому" купує український банк


Новини Статті Аналітика
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
"Газпром" каже, що ні про що з Україною не домовлявся Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Газпром" оцінює будівництво газогону "Пiвденний потiк" в 15,5 мільярдів євро Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Американський банк Wachovia легалізував $ 378 мільярдів наркобаронів Американський банк Wachovia легалізував $ 378 мільярдів наркобаронів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті