Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 13:03 | London, Apr 19 11:03 | New York, Apr 19 07:03
Shanghai, Apr 19 19:03 | Tokyo, Apr 19 20:03 | Sydney, Apr 19 22:03

Азаров запевняє, що ситуація у Надра Банку стабільна

Азаров запевняє, що ситуація у Надра Банку стабільна
Рейтинг: 0
Голосів: 0




7 лютого 2011 в 07:44 - Роман Зайцев


Азаров запевняє, що ситуація у Надра Банку стабільна

Прем'єр-міністр Микола Азаров називає стабільною ситуацію в Надра Банку.



Про це він заявив на прес-конференції у п‘ятницю, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Щодо "Надра" у нас узагалі не викликає ситуація ніякого занепокоєння. Банк стійко оздоровлюється і ситуація там абсолютно нормальна і стабільна", - сказав він.

Прем‘єр відзначив, що в інших аналогічних банках країни є деякі проблеми, але вони також не викликають особливого занепокоєння.

Як повідомлялося, у січні 2011 року виникли затримки з проведенням платежів у Родовід Банку.

У 2009-2010 роках в рамках програми рекапіталізації банків під контроль уряду перейшли Укргазбанк, банк "Київ" і Родовід Банк.

Цим фінустановам було виділено близько 17 млрд. гривень бюджетних коштів.

У вересні 2010 року з‘ясувалося, що Укргазбанк, банк "Київ" і Родовід Банк потребують нових  вливань на суму 12,5 млрд. гривень.

Проблемний Надра Банк також претендує на рекапіталізацію за рахунок бюджетних коштів.

Співвласник газового трейдера RosUkrEnerg, власник Group DF, український бізнесмен Дмитро Фірташ у травні 2010 року заявив про готовність вкласти у фінустанову 5 млрд. гривень на паритетних засадах із державою.

Азаров запевняє, що ситуація у Надра Банку стабільна


Новини Статті Аналітика
Азаров написав Путіну Азаров написав Путіну "газового" листа Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами ПДВ-облігації скуповують іноземці ПДВ-облігації скуповують іноземці ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров вважає, що держборг у 40% ВВП не критичний для України Азаров вважає, що держборг у 40% ВВП не критичний для України Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Азаров каже, що Україна і РФ почали переговори щодо зниження ціни на газ Азаров каже, що Україна і РФ почали переговори щодо зниження ціни на газ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті