Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:58 | London, Apr 25 20:58 | New York, Apr 25 16:58
Shanghai, Apr 26 04:58 | Tokyo, Apr 26 05:58 | Sydney, Apr 26 07:58

Акції найбільшого банку Німеччини впали майже на 8 відсотків

Акції найбільшого банку Німеччини впали майже на 8 відсотків




23 вересня 2010 в 10:39 - Христина


Акції найбільшого банку Німеччини впали майже на 8 відсотків

Акції найбільшої німецької кредитної організації Deutsche Bank різко знизилися в ціні під час торгів на Франкфуртській біржі, опустившись на 7,7 відсотка. Для порівняння, зведений індекс біржі DAX впав лише на 0,8 відсотка.  



Причиною такого сильного падіння стала заява банку про те, що в третьому кварталі він очікує чистих збитків через купівлю колишнього державного Поштового банку (Postbank). Deutsche Bank змушений був збільшити капітал на 10,2 мільярда євро, щоб оплатити придбання 30-відсоткового пакета Postbank. Раніше планувалося продати акції тільки на 9 мільярдів євро.

Зараз Deutsche вже володіє 30 відсотками Postbank, так що його частка після завершення операції збільшиться вдвічі. Придбання Postbank має посилити позиції Deutsche Bank на споживчому ринку.

Deutsche Bank є одним з найбільших банківських холдингів у світі. У 2009 році його виручка склала 27,95 мільярда євро, а обсяг активів - півтора трильйона євро.

 

Акції найбільшого банку Німеччини впали майже на 8 відсотків


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті