Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 12:22 | London, Apr 16 10:22 | New York, Apr 16 06:22
Shanghai, Apr 16 18:22 | Tokyo, Apr 16 19:22 | Sydney, Apr 16 21:22

Ахметов об’єднає два свої банки

Ахметов об’єднає два свої банки
Теги: скм, банки
Рейтинг: 0
Голосів: 0




21 вересня 2010 в 16:45 - Роман Зайцев


Ахметов об’єднає два свої банки

Група компаній СКМ вирішила об'єднати приналежні їй Перший український міжнародний банк (ПУМБ) і Донгорбанк. Про це ідеться у повідомленні прес-служби СКМ.  



"10 вересня 2010 року наглядові ради ПУМБ та Донгорбанку рекомендували акціонерам об‘єднати два банки в один шляхом приєднання Донгорбанку до ПУМБ. Рішення набуде чинності після його затвердження акціонерами Банків на їх загальних зборах", - ідеться у повідомленні.

Основною метою об‘єднання називається підвищення ефективності та конкурентоспроможності банківського бізнесу Групи, яке буде забезпечене за рахунок збільшення масштабів діяльності і зміцнення регіональних позицій банків.

В рамках об‘єднання банків передбачається оптимізація управлінської структури, уніфікація низки послуг і тарифів і спільна розробка нових продуктів і програм обслуговування клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, який володіє й управляє активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медійній галузях, а також у сфері рітейлу і нерухомості.

До Групи СКМ входять компанії "Метінвест Холдинг", ДТЕК, телекомунікаційна група Vega, "Сегодня Мультимедіа", ТРК "Україна", "ЕСТА Холдинг", "Український Рітейл" та інші.

100% акцій ЗАТ "СКМ" належать Рінату Ахметову.

ПУМБ входить до групи найбільших банків. Його діяльність зосереджена на комерційних, роздрібних і інвестиційно-банківських операціях. Головний акціонер банку - ТОВ "СКМ Фінанс" (89.87% акціонерного капіталу).

Донгорбанк - банк регіонального масштабу. Основним акціонером банку є ТОВ "СКМ Фінанс" (володіє 99,99% акцій). Регіональна мережа Донгорбанку нараховує 54 відділення.

Ахметов об’єднає два свої банки


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket
Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Головна проблема банківської системи - боржники, які прикриваються депутатськими значками Головна проблема банківської системи - боржники, які прикриваються депутатськими значками Огляд ринку банківських депозитів в Україні в січні Огляд ринку банківських депозитів в Україні в січні
До кінця року 37 банків повинні наростити капітал до 120 млн грн. До кінця року 37 банків повинні наростити капітал до 120 млн грн. НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Огляд європейських ринків за 21.01.2011. Підсумки тижня Огляд європейських ринків за 21.01.2011. Підсумки тижня

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті