Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 14:00 | London, Apr 23 12:00 | New York, Apr 23 08:00
Shanghai, Apr 23 20:00 | Tokyo, Apr 23 21:00 | Sydney, Apr 23 23:00

ЗАЗ розпочне виробництво нового автомобіля

ЗАЗ розпочне виробництво нового автомобіля




10 вересня 2010 в 17:40 - Роман Зайцев


ЗАЗ розпочне виробництво нового автомобіля

Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) має намір почати виробництво легкового автомобіля класу С ZAZ Forza в 4 кварталі 2010 року. Про це журналістам повідомив голова правління заводу Микола Євдокименко.  



"Автомобіль А13: пілотна партія буде проведена в 4 кварталі 2010 року", - сказав він.

За його словами, даний автомобіль буде продаватися на ринку під брендом ZAZ Forza.

Євдокименко зазначив, що цю модель планується почати продавати в Україні з січня 2011 року.

Він додав, що на даний момент завершується підготовка потужностей заводу для виробництва даної моделі в обсязі 35 тис. автомобілів на рік.

Голова правління ЗАЗу також додав, що компанія розраховує продавати ZAZ Forza і на ринках інших країн, провівши відповідну сертифікацію.

Як повідомлялося раніше, в серпні ЗАЗ скоротив виробництво автомобілів у порівнянні з липнем на 21,8%, або на 997 до 3 581 автомобіля.

У 2009 році ЗАЗ скоротив виробництво на 82,08%, або на 211 431 до 46 176 автомобілів у порівнянні з 2008 роком.

ЗАЗ є закритим акціонерним товариством і контролюється Українською автомобільною корпорацією

ЗАЗ розпочне виробництво нового автомобіля


Новини Статті Аналітика
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Виробництво горілки скоротилося більш ніж на чверть Виробництво горілки скоротилося більш ніж на чверть Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті