Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 09:44 | London, Apr 20 07:44 | New York, Apr 20 03:44
Shanghai, Apr 20 15:44 | Tokyo, Apr 20 16:44 | Sydney, Apr 20 18:44

Продажі на індійському авторинку збільшились на 20 - 30 % в серпні

Продажі на індійському авторинку збільшились на 20  - 30 % в серпні




1 вересня 2010 в 18:38 - Уляна Роїк


Продажі на індійському авторинку збільшились на 20 - 30 % в серпні

Продажі на авто ринку індії збільшилися на 20 – 30 %в серпні. Це збіглося з оцінками аналітиків, які прогнозували такий приріст продажів через фестиваль.  



Maruti Suzuki, провідний автовиробник Індії, 54,2 % частки якого належать японській Suzuki Motor Corp, опублікував 24-відсоткове зростання продажів в серпні. Це були на більші продажі з усіх часів, за словами представників компанії.

Святковий сезон Індії починається в перших числах вересня і досягає свого піку на початку листопада після Дівалі, індуїстського фестивалю вогнів.

Tata Motors Ltd, провідний виробник вантажних автомобілів і автобусів в Індії, повідомив про збільшення продажів наивнутрішньому ринку на 32 % у серпні до 65 938 одиниць.

Разом з тим на ринку присутні побоювання щодо збільшення процентної ставки, до якої уряд вдався на початку року зметою приборкати інфляціні процеси. Компанії не знают чи уряд не вдасться до ще одного збільшення процентних ставок зараз з метою приборкати тиск цін.

Попит на автомобілі в Індії швидко росте. Індія є третьою за величиною економіка в Азії і планує зростання на 8,5 відсотка в поточному фінансовому році.

Сьогодні компанія Tata Motors, якій належить приблизно дві третини місцевого ринку, заявив, що планує зосередити увагу на Африці, Росії, Китаї та на Близькому Сході.

Індія є одним з найбільш швидкозростаючих автомобільних ринків у світі. В секторі автомобільної промисловості країни спостерігається зростання в середньому на 35 %.
 

Продажі на індійському авторинку збільшились на 20  - 30 % в серпні


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті