Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 22:06 | London, Apr 19 20:06 | New York, Apr 19 16:06
Shanghai, Apr 20 04:06 | Tokyo, Apr 20 05:06 | Sydney, Apr 20 07:06

Польський уряд пропонує допомогу корпорації "УкрАвто"

Польський уряд пропонує допомогу корпорації "УкрАвто"
Рейтинг: 0
Голосів: 0




5 листопада 2010 в 11:40 - Роман Зайцев


Польський уряд пропонує допомогу корпорації "УкрАвто"

Польща готує свій план порятунку автомобільного заводу Fabrykа Samochodow Osobowych (FSO) у Варшаві, який належить корпорації "УкрАвто" українському бізнесмена Таріела Васадзе.  



Питання порятунку заводу доручено курирувати віце-прем‘єру, міністру економіки Польщі Вальдемару Павляку, пише газета "Дело".

Проявити увагу до долі FSO польський уряд змусила остання заява українських власників про те, що в 2011 році підприємство може бути закрите.

Як відомо, до березня 2011 року можуть бути звільнені усі 1,8 тис. співробітників FSO, задіяні на виробництві.

"Причиною звільнень є призупинення з березня 2011 року виробництва на FSO автомобіля Chevrolet Aveo", - пояснила начальник департаменту маркетингових комунікацій "УкрАвто" Ірина Михалева.

За інформацією видання Puls Biznesu, у п‘ятницю може відбутися зустріч Павляка із власником "УкрАвто" Таріелом Васадзе. Сторони повинні будуть обговорити подальшу долю FSO.

Проте в уряді Польщі цю інформацію не підтвердили. В "УкрАвто" виданню також сказали, що у Васадзе на цю п‘ятницю зустрічі з урядом Польщі не заплановані.

Польський уряд пропонує допомогу корпорації "УкрАвто"


Новини Статті Аналітика
Польща відкриє в Україні візові центри Польща відкриє в Україні візові центри Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Обзор рынка акций перед открытием дня (13.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (13.07.2011)
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (12.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (12.07.2011)
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (04.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (04.07.2011)
Україна буде доводити Польщі вигідність Україна буде доводити Польщі вигідність "Одеса-Броди" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (16.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (16.06.2011)
В Україні знову говорять про добудову В Україні знову говорять про добудову "Одеса-Броди" до Польщі У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Обзор рынка акций перед открытием дня (07.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (07.06.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті