Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 16:15 | London, Apr 19 14:15 | New York, Apr 19 10:15
Shanghai, Apr 19 22:15 | Tokyo, Apr 19 23:15 | Sydney, Apr 20 01:15

Останню українську Таврію продали на аукціоні

Останню українську Таврію продали на аукціоні
Рейтинг: 0
Голосів: 0




11 лютого 2011 в 17:37 - Роман Зайцев


Останню українську Таврію продали на аукціоні

Останній автомобіль ЗАЗ-1103 Славута, що зійшов із запорізького конвеєра, було продано на онлайновому аукціоні за 46 930 грн, пишуть в п’ятницю "Известия в Украине".



За інформацією газети, онлайновий аукціон, на якому можна було придбати останній вітчизняний автомобіль, тривав лише тиждень. Торги почалися з 36 тис. грн - це вартість машини в салоні. Кількість учасників перевалила за 650. Переможцем виявився мешканець Богуслава Київської області.

Як зазначають Известия в Украине, хоча організатори аукціону заявили, що цих авто в продажу вже не буде, в одному з київських автосалонів газеті повідомили, що "трохи пізніше Славути ще неодмінно будуть".

На сайтах ще кількох автомобільних салонів кореспонденти газети знайшли пропозиції про продаж Славут. Хоча і передбачалося, що остання українська машина зійде з конвеєра 19 вересня 2010, це сталося дещо пізніше, тільки наприкінці січня 2011 року: завод випускав додаткову партію за держзамовленням для пільговиків на 50 млн. грн., зазначає газета.

Як повідомлялося раніше, оnline-аукціон з продажу останнього представника лінійки Таврія проводила дистриб‘юторська компанія АвтоЗАЗ-сервіс, що входить до складу автомобільної корпорації УкрАВТО.

Серійне виробництво моделі автомобіля ЗАЗ-1103 Славута в кузові ліфтбек, яка була завершальною в модельному ряду автомобілів Таврія, почалося в березні 1999 на ЗАТ ЗАЗ (тоді СП АвтоЗАЗ-Daewoo).

Піком виробництва автомобіля став 2004 рік, тоді на внутрішній ринок і на експорт було вироблено майже 30 тис. ЗАЗ-1103 Славута, а в лютому 2009 року автомобіль визнано переможцем у Національному Авторейтингу-2009 як модель малого класу, за якою було зафіксовано найбільшу кількість реєстрацій за рік.

За 12 років Запорізький автозавод випустив більш ніж 140 тис. автомобілів Славута, у тому числі 130 тис. було продано на українському ринку.

Запорізький автозавод у січні 2011 року зняв з виробництва автомобілі Славута (ЗАЗ-1103) і Таврія-пікап (ЗАЗ-110557) з урахуванням нерентабельності у зв‘язку зі скороченням попиту.

У 2008 році ЗАЗ зняв з виробництва тридверну модель автомобіля Таврія. Таким чином, з 2011 року під брендом ЗАЗ будуть випускатися тільки автомобілі Lаnos і новий автомобіль, який буде презентовано у лютому - Forza на базі китайської Chery.

Крім того, УкрАВТО планує під брендом ЗАЗ в поточному році почати на запорізькому підприємстві виробництво Chevrolet Aveo, перенісши його з польського заводу FSO.

Запорізький автомобілебудівний завод виробляє легкові автомобілі ЗАЗ, Lanos, ВАЗ, Chevrolet, вантажні автомобілі ТАТА, JAC, автобуси малого класу I-VAN, запасні частини для автомобілів і експортує їх у Росію, Єгипет, Вірменію, Білорусь, Грузію, Азербайджан, Сирію, Індонезію, Албанію.

У 2010 році підприємство випустило 45,465 тис. автотранспортних засобів, що на 2% менше від аналогічного показника 2009 року.

Останню українську Таврію продали на аукціоні


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Заробіток на аукціонах Заробіток на аукціонах Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Антикваріат як вид альтернативних інвестицій Антикваріат як вид альтернативних інвестицій ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укргазвидобування" продало на аукціоні 108,69 тисяч тонн скрапленого газу Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті