Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 16:00 | London, Apr 20 14:00 | New York, Apr 20 10:00
Shanghai, Apr 20 22:00 | Tokyo, Apr 20 23:00 | Sydney, Apr 21 01:00

Nissan хоче подвоїти свій потенціал в Китаї

Nissan хоче подвоїти свій потенціал в Китаї




20 вересня 2010 в 14:15 - Христина


Nissan хоче подвоїти свій потенціал в Китаї

Компанія Японії Nissan Motor планує подвоїти свій потенціал в Китаї до 2012 року, приєднавшись до багатьох колег, які виступили з аналогічними планами для захоплення великого шматка найбільшого у світі автомобільного ринку.  



Новий план Nissan, який включає щорічне зростання потенціалу до 1,2 млн. одиниць, перевищує попередню ціль компанії на 20 відсотків, підкреслюючи свою серйозну зацікавленість у Китаї.

Nissan хотів би в кінцевому підсумку зайняти 10 відсотків ринку Китаю, майже вдвічі вище її поточної частки в близько 6 відсотків, генеральний директор Карлос Гон сказав на заході, присвяченому запуску нового SUV-заводу у центрі міста Китаю Чженчжоу.

"Серед японських автовиробників, Nissan займає перше місце", - сказав він. "Тим не менше, ми вважаємо, у нас є потенціал, щоб отримати більш високу частку ринку через наші партнерські відносини з Dongfeng і Zhengzhou Nissan".

Оголошення Nissan є останнім з аналогічних планів іноземних автовиробників, що прагнуть розширити свою продукцію в Китаї, щоб отримати вигоду з стрімкого зростання ринку.

 

Nissan хоче подвоїти свій потенціал в Китаї


Новини Статті Аналітика
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Богдан Моторс в очікуванні зростання ринку Богдан Моторс в очікуванні зростання ринку
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті