Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 23:16 | London, Apr 25 21:16 | New York, Apr 25 17:16
Shanghai, Apr 26 05:16 | Tokyo, Apr 26 06:16 | Sydney, Apr 26 08:16

На Нью-йоркському автошоу назвали найкращі автомобілі року

На Нью-йоркському автошоу назвали найкращі автомобілі року




25 квітня 2011 в 10:30 - Роман Зайцев


На Нью-йоркському автошоу назвали найкращі автомобілі року

Електромобіль Nissan Leaf названий автомобілем року на Нью-йоркському міжнародному автошоу, яке відкривається в п'ятницю на Манхеттені, повідомляють організатори шоу.



"Для мене величезне щастя дізнатися, що перша в світі масова модель електричного автомобіля Nissan Leaf завоювала цю престижну нагороду", - заявив президент і гендиректор автовиробника Nissan Карлос Гон.

За його прогнозом, електромобілі до 2020 року займуть близько 10% всього світового авторинку.

Автокар, здатний розвивати швидкість до 144 кілометрів на годину, вважається абсолютно екологічно чистою машиною. Її ціна в Північній Америці становить близько 40 тисяч доларів.

Ще один представник електромобілів - Chevrolet Volt - був визнаний "екологічно чистим автомобілем 2011 року".

У номінації спортивних машин головна нагорода року пішла до Ferrari 458 Italia, приз за кращий дизайн року отримав Aston Martin Rapide.

На Нью-Йоркському автошоу, яке пройде до 1 травня, представлені 17 світових автомобільних новинок від найбільших виробників. Історія цього автошоу налічує понад 110 років.

На Нью-йоркському автошоу назвали найкращі автомобілі року


Новини Статті Аналітика
В середу ціна золота продовжує зростати В середу ціна золота продовжує зростати Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на золото впали, за рахунок бажання інвесторів зафіксувати прибуток Ціни на золото впали, за рахунок бажання інвесторів зафіксувати прибуток Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ціна золота продовжує зростати за рахунок слабкого долара Ціна золота продовжує зростати за рахунок слабкого долара Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Гонконг незабаром може стати найбільшим світовим фінансовим центром Гонконг незабаром може стати найбільшим світовим фінансовим центром У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Мільярдер Блумберг може стати кандидатом на виборах США в 2012 році Мільярдер Блумберг може стати кандидатом на виборах США в 2012 році Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті