Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 19:13 | London, Apr 18 17:13 | New York, Apr 18 13:13
Shanghai, Apr 19 01:13 | Tokyo, Apr 19 02:13 | Sydney, Apr 19 04:13

Міністр внутрішніх справ хоче дозволити керувати автомобілями без довіреності

Міністр внутрішніх справ хоче дозволити керувати автомобілями без довіреності




8 лютого 2011 в 08:47 - Роман Зайцев


Міністр внутрішніх справ хоче дозволити керувати автомобілями без довіреності

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов виступає за відміну довіреностей на управління транспортними засобами.



Про це він заявив на брифінгу в Києві за результатами наради з керівниками підрозділів ДАІ з питань дотримання законності під час несення служби, інформує "УНІАН".

"Я прихильник того, щоб відмінити всі довіреності", - сказав Могильов.

При цьому він пояснив, що альтернативним може стати варіант звернення власника транспортного засобу із заявою в ДАІ, в якій буде вказано, хто крім нього може управляти його транспортним засобом.

За словами міністра, таку заяву людина може принести особисто в ДАІ або, нотаріально завіривши, відіслати її поштою, а співробітники ДАІ впродовж доби повинні будуть занести дані, вказані в заяві, до бази даних.

На думку Могильова, це значно полегшить оформлення документів, і у разі потреби будь-який співробітник ДАІ зможе впродовж декількох хвилин перевірити по базі, чи на законних підставах та або інша людина управляє транспортним засобом, що належить іншій.

"Напевно, це буде правильно. Я думаю, це один із способів вирішення проблеми. Такий варіант можливий. Можна пропонувати й інші", - сказав міністр.

Також він зазначив, що, згідно з підписаними домовленостями між Україною і Євросоюзом, необхідно врегулювати питання максимального терміну дії посвідчення водія.

За словами Могильова, в більшості країн Євросоюзу такий термін обмежується 10 роками.

"У нас же це може бути і 5 років, і 10, і 15, і 20. Це треба вирішувати", - сказав міністр.

Міністр внутрішніх справ хоче дозволити керувати автомобілями без довіреності


Новини Статті Аналітика
Сербія і Україна скасували візовий режим Сербія і Україна скасували візовий режим Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті