Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 03:44 | London, Apr 19 01:44 | New York, Apr 18 21:44
Shanghai, Apr 19 09:44 | Tokyo, Apr 19 10:44 | Sydney, Apr 19 12:44

Інвесткомпанія Трійка Діалог хоче поміняти свій пакет на частку в Renault чи Nissan

Інвесткомпанія Трійка Діалог хоче поміняти свій пакет на частку в Renault чи Nissan




7 жовтня 2010 в 20:26 - Оксана Кадай-Гриців


Інвесткомпанія Трійка Діалог хоче поміняти свій пакет на частку в Renault чи Nissan

Співвласник найбільшого російського автовиробника Автоваза інвесткомпанія Трійка Діалог хоче позбутися свого пакета, помінявши його на міноритарну частку в Renault або Nissan.  



"Трійка Діалог готова обмінятися (обміняти акції Автоваза) на пакет акцій Renault або Nissan", - сказав журналістам у четвер голова ради директорів Автоваза Сергій Чемезов, додавши, що обмін на акції Nissan зараз здається більш ймовірним.
Трійка може запропонувати для обміну максимум 20,53 відсотка акцій Автоваза, які залишаться у неї після першого етапу додаткової емісії, про яку акціонери автогіганта Renault, Ростехнології і Трійка домовилися між собою.
У результаті такої оборудки доля альянсу в Автовазі може зрости до 45,5 відсотка.
Представники Nissan і Renault відмовилися від коментарів.
Трійка готова повністю позбавитися від пакета Автоваза, але це "питання ціни і термінів", сказав Рейтер президент Troika Capital Partners (акціонер Автоваза) Сергій Скворцов.
Варіант обміну акцій Автоваза на папери Renault, який просуває Трійка, обговорюється вже близько року, розповіло джерело, близьке до ради директорів Автоваза. Активних переговорів не ведеться, але питання постійно обговорюється, в тому числі і зараз.
 

Інвесткомпанія Трійка Діалог хоче поміняти свій пакет на частку в Renault чи Nissan


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" та Турецька державна нафтова компанія ТРАО домовились про підписання угоди про співробітництво Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний чистий прибуток Ford склав $2,55 млрд. Квартальний чистий прибуток Ford склав $2,55 млрд. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті