Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 16:40 | London, Apr 19 14:40 | New York, Apr 19 10:40
Shanghai, Apr 19 22:40 | Tokyo, Apr 19 23:40 | Sydney, Apr 20 01:40

Індійський автовиробник Tata вивів на ринок свою найрозкішнішу модель

Індійський автовиробник Tata вивів на ринок свою найрозкішнішу модель




12 жовтня 2010 в 12:12 - Уляна Роїк


Індійський автовиробник Tata вивів на ринок свою найрозкішнішу модель

Компанія Tata Motors оголосила про початок продажів в Індії своєї найдорожчої моделі - рамного повнопривідного кросовера Aria, який навесні наступного року буде виведено і на європейський ринок.  



Спочатку цю машину планується продавати тільки в Іспанії, Італії та Польщі, а потім не виключено, що кількість країн буде розширено. В Індії ціни на Aria починаються від 1 млн. 290 тисяч рупій (близько 20,9 тисячі євро) і доходять до 1 млн. 550 тисяч рупій (приблизно 25,1 тисячі євро). Про це повідомляє видання Autocar.

Як повідомлялося раніше, в 2012 році компанія Tata також планує почати в Європі продажу європейської модифікації мікролітражки Nano. Такий автомобіль буде відповідати європейським вимогам безпеки і отримає багату (у порівнянні з Індією) комплектацію. За попередніми даними, ціни на цю машину стануть починатися від п’яти тисяч євро.

Крім того, наступного року в Європі з’являться два електрокара Tata - хетчбек Indica та комерційний автомобіль Ace. Перший з них при повністю заряджених акумуляторах зможе проїхати близько 175-200 кілометрів, а розгін з нуля до 60 кілометрів на годину займе у нього менше 10 секунд. Запас ходу моделі Ace при пересуванні на електротязі складає 75 кілометрів.

Щодо Aria, це семимісцевий кросовер, який за своїми габаритними розмірами близький до Kia Sorento, буде оснащуватися 2,2-літровим дизельним двигуном потужністю 140 кінських сил (максимальний крутний момент дорівнює 320 Нм). Мотор зможе працювати в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Динамічні характеристики автомобіля, а також показники паливної економічності, поки не повідомляються.

У залежності від комплектації в оснащення моделі Aria увійдуть шість подушок безпеки, система стабілізації, мультимедійна система з навігацією, клімат-контроль, датчик дощу, рульове колесо з кнопками управління аудіосистемою, а також камера заднього виду.
 

Індійський автовиробник Tata вивів на ринок свою найрозкішнішу модель


Новини Статті Аналітика
Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний чистий прибуток Ford склав $2,55 млрд. Квартальний чистий прибуток Ford склав $2,55 млрд. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
BMW інвестує $100 млн. у створення додатків для смартфонів BMW інвестує $100 млн. у створення додатків для смартфонів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Рівень продажу автомобілів в Японії впав на 37% Рівень продажу автомобілів в Японії впав на 37% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті