Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:57 | London, Apr 25 09:57 | New York, Apr 25 05:57
Shanghai, Apr 25 17:57 | Tokyo, Apr 25 18:57 | Sydney, Apr 25 20:57

Honda випустила футуристичний мотоцикл NM4 Vultus

Honda випустила футуристичний мотоцикл NM4 Vultus
Рейтинг: 0
Голосів: 0






Honda випустила футуристичний мотоцикл NM4 Vultus





 

 Все почалося з мрії.
Найпершим мотоциклом, виробленним в 1949 році, стала модель Honda "D" Мрія. Це був перший крок Honda на шляху до того, щоб стати номером один по виробництву мотоциклів в Японії. Сьогодні по цілому світі вони виконують мрії тих, хто прагне захоплюючого життя. І тепер їзда на двох колесах не має залишатися лише мрією, ви можете зробити це цілком реальним.
 
Хонда — один із світових лідерів по випуску мотоциклів. У вересні 2014 року компанія перетнула відмітку випуску 300 млн. мотоциклів. На це досягнення знадобилось 66 років. Всього корпорація має 33 заводи по випуску мотоциклів та комплектуючих до них, розташованих на території 22 країн світу.

Любите адреналин на четырех колесах? Квадроциклы alex-moto.com - огромное разнообразие качества, стиля и функциональности. Квадроциклы cfmoto - подберите себе чудесного помощника по доступной цене.
 

Нещодавно бренд Honda випустив нову модель мотоцикла NM4 Vultus. Дизайн цього "залізного коня" натхненний футуристичними машинами з манги й аніме. Крім того, модель оснащена автоматичною трансмісією і світлодіодними екранами.

 

Деякі недоброзичливці бренду Honda іронічно кажуть про цю марку: "Honda - півняче крило". Зовні модель - щось середнє між "хондовським" пауер-круїзером F6C Valkyrie, NC700 і DN-01.

За словами самого виробника, Vultus - "прогресивний мотоцикл, натхненням для якого послужили футуристичні машини з коміксів манги і мультфільмів аніме". Особливої уваги заслуговують масивна передня частина, розширені пасажирські підніжки і світлодіодна панель приладів, яка здатна змінювати колір.  Водій може вибрати один з п’яти тональних діапазонів, щоб налаштувати дисплей. В цілому утворюється двадцять п`ять окремих кольорів.

Основна сила
Компактний блок живлення забезпечує гнучку керованість, даруючи гонщику відчуття свободи. Водій відчуває повний контроль завдяки висоті сідла лише 650мм, що дозволяє легко дістатися землі. Ще одна приємна деталь - пасажирське сідло, яке можна використовувати як спинку для сідла водія. Передні і задні дискові гальма забезпечують більшу впевненість, у той час як антиблокувальна гальмівна система (ABS) допомагає знизити ймовірність блокування коліс на слизькій або мокрій дорозі.


NM4 Vultus оснащений 670-кубовим двоциліндровим двигуном з рідинним охолодженням потужністю 54 к.с. і автоматичною трансмісією з подвійним зчепленням.

Базова вартість моделі складає близько 11 тисяч доларів.

 
 Отже, мрії засновників Honda продовжують жити з нами. Відданість кожного співробітника компанії, прихильність творчості і ідеї створення відміннї продукції при невпинних пошуках в галузі досліджень дозволили компанії досягти таких успіхів, яких ніхто, крім її засновників, навіть не міг передбачити.

 

Honda випустила футуристичний мотоцикл NM4 Vultus


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Прибуток Tesla зменшився на 55% Прибуток Tesla зменшився на 55% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті